péntek, február 12, 2016

A rántott csirke az új hamburger!


Most mit szóljon az ember, amikor a nemzetközi gasztromédia figyelemmel kísérése során, egyszer csak feltűnik, hogy a legforróbb trend nem más, mint a jó öreg rántott húsos szendvics?!
További bejegyzések »

 

 

szerda, február 10, 2016

Isztambul legjobb szakácsnője: Didem Senol - #gasztrocsajok 2.




Sorozatomban olyan, inspiráló #gasztrocsajokat mutatok be az egész világról, akik a gasztronómiában, vagy annak valamilyen kapcsolódó területén találták meg a saját útjukat. Célom, hogy ihletet és jó példákat hozzak, valamint megmutassam: érdemes a saját, önazonos utunkat járni, akkor is, ha az esetleg elsőre furának és/vagy rögösnek tűnik. Fogadjátok sok szeretettel a második szereplőt: Didem Senol Tiryakioglu-t, az egyes számú török női séfet, Isztambulból.

További bejegyzések »