csütörtök, november 08, 2012

Helló, libák!

Mindenütt libaprogramok a hétvégén.

Például a Gellértben is, ahol háromnapos mini borfesztivál keretében ünneplik a libákat (és a mangalicát). Borkóstolók (100 kiállító), előadások, borvacsorák libára és mangalicára hangolva (pénteken Viator/Pannonhalmi Apátság borok, szombaton Imola/St.Andrea borok, vasárnap liba- és mangalicabrunch). Esténként koncertek, Kesh, Balkan Fanatik, Rúzsa Magdi, Tóth Vera és Jamie Winchester, Lajkó Félix, stb.

Én nem koncertet adok, hanem inkább egy interaktív fűszershow-t, mégpedig pénteken, nov. 9-én 18h órakor. Ha van kedvetek, gyertek, sok szeretettel látlak Benneteket.

(A Gellért Hotel talán nem az innovativitásáról híres, de ha van egy ambíciózus vezető, aki ezen változtatni szeretne, például egy ilyen jó kis programmal, azt örömmel nyugtázom).

Részletek és teljes program itt.


(Közben a városban mindenütt libaprogramok, Rosenstein-től (töltött libanyak, libahúsos töltött káposzta!) a Két Szerecsen-ig (libaleves vargányás maceszgombóccal, libazúza kölessel!), vagy a Kistücsök-ig (libazúza tarhonyával, ludaskása!), gágágá. Aki pedig vicces libakitűzőt szeretne nyerni, kommenteljen libareceptet a Fregoli Design Shop oldalán.)