kedd, október 16, 2012

Frankfurt, Finito




Ezzel a poszttal zárom a Frankfurti Nemzetközi Könyvvásáron való főzőbemutatóról beszámolót, a Facebook-ra feltettem egy kiadósabb képgalériát, sok fotóval. Még egyszer hálás köszönet a támogatóknak, a Miele-nek és az Agárdi Pálinkafőzdének, és mindenek előtt a szervezőknek, a Balassi Intézetnek és a berlini Collegicum Hungaricum-nak.


Ide pedig feltettem a teljes angol nyelvű kiadványt, amit készítettünk.


Őszi turnénak ezennel vége, visszaáll a normál őszi üzemmód, és ismét jönnek a receptek!

 

 

5 hozzászólás:

Blogger eskarcsi szerint...

Ezt a levest holnap már főzöm is:)) Nagyon szuperül hangzik és fantasztikus birsalmákat lehet mostanság venni erre fele.

Kérdés: a macesz gombóchoz hogy hívják németül a pászkalapot??

Köszi előre is!!!
Jó pihenést a sok utazás után:)

5:55 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Állítólag úgy, hogy "Matzen" ezt ott kérdeztem a közönségtől, mert én sem tudtam. ők mondták:)

5:57 du.  
Blogger eskarcsi szerint...

De a Matzen az a maceszgombóc vagy pászka?

Közben a google translater azt mondja, hogy pászka = passah (ami mondjuk nem jelent semmit:)

6:01 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Mazten=pászka, Matzenknödel= maceszgombóc (ezt mondták ott a közönségben ülő német hölgyek)

6:05 du.  
Blogger eskarcsi szerint...

Nagyon köszi... megpróbálok beszerezni belőle akkor így :))


Fehérrépával most tele van a piac... de persze csak idény jellegű :(

6:08 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal