Minden a maga idejében
2005. szeptember 2.: az első bejegyzés a Chili&Vanílián, Brüsszelből. Utólag visszaolvasva, nagyon viccesnek találom, és persze sok tekintetben elavult. Mennyi minden változott azóta, te jó ég.
2006. szeptember 2.: Egy éves a blog, akkor még van róla filozofálgatás. Még mindig Brüsszelből.
2007. szeptember 2. Két éves a blog, már nincs filozofálgatás. Van helyette pesti háborgás, valami teljesen lényegtelen éttermi tábláról, nem is emlékeztem rá. Brüsszel.
2008. szeptember 2.: Három éves a blog, ünneplés nincs, paradicsomos zöldbab van. Közben júliusban öt brüsszeli év után hazaköltöztem Budapestre. Egy kicsit még a régi szakmámba, aztán gyorsan kiderült, hogy hamarosan döntési helyzetbe kerülök. Döntöttem, pályát váltottam. A valós életben azért ez valamivel bonyolultabb volt, mint ilyen egyszerűen leírni.
2009. szeptember 2. Négy éves a Chili&Vanília, nemhogy ünneplés nincs, még egy szegény recept sincs. A nagy hallgatás magyarázata pedig az, hogy az elmúlt hetekben annyira egy feladatra összpontosítottam, hogy a többi átmenetileg kissé háttérbe szorult. Ha minden jól megy, novemberben megjelenik a Chili&Vanília szakácskönvy, most fejeztük be az ételek fotózását (Gyönyörű fotók lesznek, van igazi –nem is akármilyen –profi fotósom). A lakásom kezd ismét lakásra hasonlítani, és egész furcsa, hogy van hely a hűtőben. Ha van rá érdeklődés, akkor nagyon szívesen mesélnék a részletekről is. Most még egy-két hét, és visszaállok normál üzemmódba, természetesen receptekkel. Addig még egy pici türelmet kérek szépen. .
2006. szeptember 2.: Egy éves a blog, akkor még van róla filozofálgatás. Még mindig Brüsszelből.
2007. szeptember 2. Két éves a blog, már nincs filozofálgatás. Van helyette pesti háborgás, valami teljesen lényegtelen éttermi tábláról, nem is emlékeztem rá. Brüsszel.
2008. szeptember 2.: Három éves a blog, ünneplés nincs, paradicsomos zöldbab van. Közben júliusban öt brüsszeli év után hazaköltöztem Budapestre. Egy kicsit még a régi szakmámba, aztán gyorsan kiderült, hogy hamarosan döntési helyzetbe kerülök. Döntöttem, pályát váltottam. A valós életben azért ez valamivel bonyolultabb volt, mint ilyen egyszerűen leírni.
2009. szeptember 2. Négy éves a Chili&Vanília, nemhogy ünneplés nincs, még egy szegény recept sincs. A nagy hallgatás magyarázata pedig az, hogy az elmúlt hetekben annyira egy feladatra összpontosítottam, hogy a többi átmenetileg kissé háttérbe szorult. Ha minden jól megy, novemberben megjelenik a Chili&Vanília szakácskönvy, most fejeztük be az ételek fotózását (Gyönyörű fotók lesznek, van igazi –nem is akármilyen –profi fotósom). A lakásom kezd ismét lakásra hasonlítani, és egész furcsa, hogy van hely a hűtőben. Ha van rá érdeklődés, akkor nagyon szívesen mesélnék a részletekről is. Most még egy-két hét, és visszaállok normál üzemmódba, természetesen receptekkel. Addig még egy pici türelmet kérek szépen. .
Címkék: blog, egyéb, szakácskönyv
42 hozzászólás:
Mesélj Zsófi!
dejoo
Naná, hogy érdekel!
Te Zsófi, ez milyen szöeg volt?!
:-)
Ha van rá érdeklődés...
Szerinted?
Várjuk!! :)))
Igen-igen, érdekelnek a részletek is, de hamar :)
Gondolod van, akinek nem furdalja az oldalát a kíváncsiság?! :))
Van-e érdeklődés???? Ez kérdés? :o)
Igen igen igen :)
E.
Nagyon örülök,várom a könyvet. És a részleteket.
Kíváncsi vagyok a könyvre és a részletekre is!
A csönd ellenére: BÚÉK! ;)
Zsófi! Elsők között leszek, aki megveszi a könyvedet:))) Örülök a Nők Lapja Konyhájának, mert enélkül nem igazán tudtam volna, hogy az egyik kedvenc oldalam szerzőjét már régóta ismerem. Mint tudjuk nincsenek véletlenek.Lelkesen várom a továbbiakat.
Mesélj!!!
Mesélj!!! Tök jó! Bővül a blogos szakácskönyv repertoár!!! :)
Naná, hogy érdekel... :)
És Boldog Blogszülinapot!
Engem például _egyáltalán_ nem érdekelnek a részletek:)))))))))))))
Yuppi:))) de jó, nagyon kíváncsi vagyok a könyvre, de a Nők Lapjának is mindig örülök!
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Szóval akkor lehet karácsonyi ajándéknak kérni... :) Nagyon kíváncsi vagyok én is a részletekre :)
Pedig megfogadtam, hogy nem veszek 1 darabig új szakácskönyvet! Vajon meddig tudom tartani a fogadalmat? :-)
Mesélj!
LepkePillangó
jo hir, oromteli hir! Jojjenek azok a reszletek :) meg mondjuk nehany kep izelitonek... :))
Gratulálok, megy a fa alá, remélem, igazi C&V-s receptek lesznek!
Jaj de jó!!!! Már nagyon vártam! Dedikálás lesz?
Természetesen VAN RÁ ÉRDEKLŐDÉS!
Adri
Boldog blogszülinapot kívánok, és kíváncsian várom a részleteket :-)
Gratulálok! Mikorra várható a megjelenés?
Ez is egy érdeklődés itt.
Ez is egy érdeklődés itt.
Ez itt most egy ÉRDEKLŐDÉS!
CV: 4 év alatt a legfeleslegesebb kérdésed volt ez, persze hogy jöhet! :)
Csatlakozom Dolcevitához, megy a fa alá - remélem az ő könyvével együtt - a Jézuska segítségével. :)
egy könyv biztosan stipistopi :)
Várom a részleteket és a könyvet!
én is csatlakozom az előttem szólókhoz, bizonyára gyönyörű könyv lesz...bár a laptopról főzésnek is magvan a maga varázsa :-), azért egy könyv mégiscsak örök érték...nagyon várom!!!
Szia, régóta figyelem a receptjeidet, isteniek. Én sok ázsiait szeretek főzni, de sajnos a koriander az nem igazán általános (frissen). Tudom a csarnokban az ázsia boltban van, de az nekem nagyon messze van. Szerettem volna cserépben tartani, de ő ezt valahogy soha nem akarja. Van valami trükköd, tipped rá?
köszönettel
Adrienne
Pirikenagyi írja:
Szuppper!!! Ezúton elő-megrendelnék három darabot. Egyet a mamámnak, egyet magamnak, egyet pedig a lányomnak!!
köszönöm szépen az érdeklődést, hamarosan mesélek:)részletekről, kulisszatitkokról. Csak most, csak itt:)
Ha minden jól megy, november eleje.
Adrienne, koriander sajnos érzékeny, nekem soha nem sikerült, bár semmilyen zöldfűszert, úgyhogy növénytermesztésben nem vagyok jó tanácsadó:)
Pirikenagyi, csak kettőt.
Ide a könyvet! :)
Szia! Boldog 4. születésnapot! Előre is gratulálok a szakácskönyvhöz, már nagyon várom. Ja, főzőtanfolyamokat, vacsoraesteket nincs kedved tartani??? Niki
Nagyszeru! Legalabb most mar megindokolhatom, hogy miert is kellene meg egy konyvesponc otthon a konyhai konyvekhez :D
gratulálok zsófi! Alig várom a könyvet!
Üdv,
Angéla
Ah, eszre sem vettem, pedig az en szuletesnapom is szeptember 2-an van. Boldogat es varom a konyvet!
Pb
Szia!
Van kb. 10-20 kg frissen szedett bio birsalmám. Szívesen átadnám valamennyi birsalmasajt fejében.
üdv, Edit
sebestyen89@yahoo.com
Neked is van véleményed?
<< Főoldal