csütörtök, december 19, 2013

Eggnog parti & dedikálás a Sarki Fűszeresben


Ha van kedvetek, és arra jártok, vagy megpihennétek egy kicsit a karácsonyi őrület közepette, ugorjatok be holnap délután egy eggnog-ra a Sarki Fűszeresbe, nagyon sok szeretettel várok mindenkit!

Eggnog egészen biztosan lesz, a Sarki Fűszeres csodás csapata a receptem alapján készíti majd. Könyvet is lehet dedikáltatni, ha valaki szeretne, ha már vettetek és hoztok, azt is lehet, illetve reményeink szerint meg is lehet majd venni a Főzőiskolát. Nagyon boldog vagyok, ugyanis az első adag könyvnek olyan nagyszerű a fogadtatása, hogy jelenleg készül a nyomdában az újabb kiadás, és holnapra 99%, hogy el is készül.

Részletek:

Mi: Könyv dedikálás & Eggnog parti

Hol: Sarki Fűszeres, Pozsonyi út 53.

Mikor: 2013. december 20. 15h-17h óráig

Az eggnog egy zseniális karácsonyi ital, amely elsősorban az angolszász kultúrában népszerű, valahol a tojáslikőr és a madártej között van félúton. Lehet hidegen és melegen is fogyasztani, és az egyik legjobb karácsonyi ajándék, bár igen gyakran nem jut el a megajándékozandó személyig...

Az én változatom kókusztejjel (pontosabban fele tej, fele kókusztej) készül, melegen fogjuk adni, a tetejére pedig a hagyományos szerecsendió helyett a világ egyik legősibb fűszerét, kassziát fogunk frissen reszelni, amit most kaptam ajándékba a Világevőtől Vietnamból.

Várok mindenkit sok szeretettel!