hétfő, július 16, 2007

Elindult a Bűvös Szakács!!!

Másokhoz csatlakozva, én is szeretném világgá kürtölni, hogy ma végre elindult a Bűvös Szakács, Molnár B. Tamás és Bittera Dóra gasztronómiai honlapja. A szerzőpáros tagjai kétségkívül ma Magyarország legszínvonalasabb és leghitelesebb csúcsgasztronómusai, szakírói. A blog még alakulóban, de már rengeteg cikk fent van, nekem a kedvenceim pl. ez és ez, ha pedig az ember Michelin-csillagos éttermek világával szeretne ismerkedni, akkor haladéktalanul ott a helye –magyar nyelven senki más tollából nem találni ilyen precíz elemzéseket, legyen szó akár a The Fat Duck-ról, akár mondjuk a L’Ambroisie-ról.

A szerzőpáros által kezdeményezett és sokak által támogatott Kulináris Charta a XXI. századi, modern, minőségi magyar konyha, ill. megújult étkezési kultúra megteremtését tűzi ki céljául, aki még esetleg nem olvasta, ne mulassza el.

Figyelem: ha az ember elkezdi olvasni őket, könnyen ott ragad, please take your time...

Címkék: ,


 

 

5 hozzászólás:

Blogger Monika szerint...

Köszi,hogy felhívtad a figyelmet erre az oldalra! Én máris ottragadtam.:)))

1:22 du.  
Blogger Dolce Vita szerint...

én is évek óta olvasom őket az egyik napilapunk hétvégi kiadásában.
Ez a blog egy nagyon jó hír! Csak kicsit strukturálatlan még

6:25 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

igen, mondták, hogy technikailag még alakul, de hát, nyilván rengeteg cikket kell feldolgozni, nem kis munka. a lényeg úgyis a tartalom..

9:57 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Köszi, Chili, szuper a Bűvös Szakács. Elkezdtem olvasni őket, aztán ottragadtam... Estére meg kinyomtattam pár cikket a biztonság kedvéért az oldalról. :)

10:15 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Hááát, én megnéztem ezt a Bűvös Szakácsot, az egy dolog, hogy tényleg kissé áttekinthtetetlen, szétfolyós, de még ráadásul irtóra sznob is.

11:32 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal