péntek, november 22, 2013

Sok kicsi felajánlás 2013: dedikált Főzőiskola + főzőtanfolyam


November van, tehát a már megszokott módon ismét, immár ötödik alkalommal meghirdetjük a karácsonyi Sok Kicsi akciót. Eddig minden évben 2-3 millió Ft körüli összeget sikerült gyűjtenünk egy-egy, gyerekek élelmiszerellátásával foglalkozó szervezet számáraA 2013 karácsonyi sok kicsi jótékonysági akció támogatottjai az Ételt az Életért Közhasznú Alapítványon keresztül rászoruló családok lesznek.

Az akció a következő módon zajlik: a felvezető szakaszban, azaz most, november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: a Sok kicsi/segítsüti oldalán minden nap egy blogger és egy cég (étterem, főzőiskola, stb.) felajánlása olvasható (nem akármilyenek!), részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig történik a Nyereményjáték menüpontban leírtak szerint. A sorsolásra pedig december 20-án kerül sor.

Az idei  felajánlásom:

Egy dedikált Főzőiskola –Alapfok vadiúj szakácskönyv, valamint egy 2-4 fő részére szóló főzőtanfolyam velem, aminek részleteit majd később pontosíthatjuk a nyertessel.

Minden további információ a Sok Kicsi honlapján.