Szardinia, ma
Bemutatom, a sajtos emberunket: Peppino.
Szinte minden nap veszunk nala pecorinot, van fiatalabb (4 honapig erlelt), vagy oregebb (8 honap). A logo sajt tehentejbol keszult, a neve peretta (a korte formara utal). Peppino jelenleg 200 juhot tart, volt ez egykor 1200 is. Kedd kivetelevel, minden nap itt ul, arulja a sajtokat, vannak torzsvasarloi es atutazok. Mi nagyon jo vevoi vagyunk. Szeret beszelgetni, meselni az Eleterol, es mindig megkinal bennunket egy pohar sajat borral, amellyel o is koccint.
Szinte minden nap veszunk nala pecorinot, van fiatalabb (4 honapig erlelt), vagy oregebb (8 honap). A logo sajt tehentejbol keszult, a neve peretta (a korte formara utal). Peppino jelenleg 200 juhot tart, volt ez egykor 1200 is. Kedd kivetelevel, minden nap itt ul, arulja a sajtokat, vannak torzsvasarloi es atutazok. Mi nagyon jo vevoi vagyunk. Szeret beszelgetni, meselni az Eleterol, es mindig megkinal bennunket egy pohar sajat borral, amellyel o is koccint.
7 hozzászólás:
rokonszenves üzletke : )
Nagy kár, hogy agyonnyom minket a sok ipari kaja, és a Peppinohoz hasonló elõállítok egyre kevesebb esélyt kapnak. Mi vásárlók tehetünk értük a legtöbbet ;-)
Hát igen, ez hiányzik innen!
Ó, Chili! Meddig leszel még Szardínián? Minden este nyálcsurgatva fekszem le...
De azért persze várjuk az újabb beszámolókat, meg majd a részletesebbet is, ha hazaértél. :)
Kedves Csilike,
most akkor mi tényleg haljunk bele az irigységbe :)))))!!!!!
DÖMDÖDÖMMMM
Édes ez a bácsi:)
Ó, ez a bácsi engem Madonnára emlékeztet, aki nem egy amerikai énekesnő, hanem egy, a horvátországi Pag szigetén élő sajtos bácsi. Természetesen kecskesajtban utazik és amikor a sziget legelején megkérdeztük, hogy hol kapni jó kecskesajtot, hozzá irányítottak.
Nem volt nehéz megtalálni, egy hegy legtetején árult egy kis napernyős asztalon. Mindenkinek adott kóstolót és a fügebor is előkerült minden alkalommal...
Neked is van véleményed?
<< Főoldal