Szardinia, ma
Friss disznobab (fava), az ut szelen vettuk ket oregembertol, maris megbantam, hogy csak egy kilot. Eszmeletlen nagy munka megpucolni, mert nemcsak hogy ki kell szabaditani a babszemeket, de meg azok kulso hejat is el kell tavolitani ahhoz, hogy ne legyen keseru. Meg alakul, hogy mi lesz belole. Egy kilobol ennyi iciripiciri talkanyi lett.
7 hozzászólás:
....de azért megérte kiszabadítani őket nem???-se nem volt 3 próba, meg tűzokádó sárkány:)))
Szia!
A fave-t feltétlenül próbáld ki ugy nyersen pecorino sajttal,kenyérrel és valami finom borral.Mi itt umbriában só nélküli kenyeret eszünk hozzá és ha van egy kis porchetta (egyben sült disznohusi)is lecsuszik mellé.
Nekem Szardinián a kenyérben sűlt malacka jött be legjobban borcival...az is finom:)
Ugyan...disznóbabból arab foul-t kell készíteni reggelire, friss pitával :-)
Megyek segítek pucolni! : )
Hallottalak a milánói reptérről, már akkor is nagyon irigykedtem.
Vica!
bocs, hogy itt, de nem tudnánk értekezni? Júniusban készülök Umbriába menni. írnál egy mailt a dolcevita@dvita.hu-ra???
Dolcevita!
A mailt elküldtem.Várom válaszod!
... de a két öregembernek szereztetek egy jó napot :-)))
Neked is van véleményed?
<< Főoldal