kedd, április 28, 2009

Szardinia, ma

Friss disznobab (fava), az ut szelen vettuk ket oregembertol, maris megbantam, hogy csak egy kilot. Eszmeletlen nagy munka megpucolni, mert nemcsak hogy ki kell szabaditani a babszemeket, de meg azok kulso hejat is el kell tavolitani ahhoz, hogy ne legyen keseru. Meg alakul, hogy mi lesz belole. Egy kilobol ennyi iciripiciri talkanyi lett.

Címkék: , ,


 

 

7 hozzászólás:

Blogger MGL szerint...

....de azért megérte kiszabadítani őket nem???-se nem volt 3 próba, meg tűzokádó sárkány:)))

8:28 du.  
Anonymous Vica szerint...

Szia!
A fave-t feltétlenül próbáld ki ugy nyersen pecorino sajttal,kenyérrel és valami finom borral.Mi itt umbriában só nélküli kenyeret eszünk hozzá és ha van egy kis porchetta (egyben sült disznohusi)is lecsuszik mellé.

9:19 du.  
Blogger MGL szerint...

Nekem Szardinián a kenyérben sűlt malacka jött be legjobban borcival...az is finom:)

11:13 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Ugyan...disznóbabból arab foul-t kell készíteni reggelire, friss pitával :-)

6:59 de.  
Blogger Dolce Vita szerint...

Megyek segítek pucolni! : )

Hallottalak a milánói reptérről, már akkor is nagyon irigykedtem.

Vica!
bocs, hogy itt, de nem tudnánk értekezni? Júniusban készülök Umbriába menni. írnál egy mailt a dolcevita@dvita.hu-ra???

8:48 de.  
Anonymous Vica szerint...

Dolcevita!
A mailt elküldtem.Várom válaszod!

9:33 de.  
Anonymous Hobbiszakács szerint...

... de a két öregembernek szereztetek egy jó napot :-)))

3:25 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal