hétfő, április 27, 2009

Szardinia, ma

Frissen keszult hazi malloreddus, vagyis gnochetti sardi. Na, nem en keszitettem, hanem a faluban a holgyek. Fantasztikus. Itt hagyomanyosan husos raguval keszul, en ma csak egy sima paradicsommartast foztem hozza.

Malloreddus magyarul:

Palocprovence
Dolce Vita
Renidani
Mirelle konyhaja







Címkék: , ,


 

 

3 hozzászólás:

Anonymous certaldo szerint...

Nem ér a nevem! És akkor még nagyon finom voltam. Megesz a sárga irigység, bár, talán ha arra gondolok, hogy majd hazajössz és megosztod a legújabb élményeidet, na akkor egy kicsit megvigasztalódom. Érezd nagyon jól magad!

6:25 du.  
Blogger Piszke szerint...

Ideszerénykedhetek a raguval?
http://piszke.blogspot.com/2008/07/flrertett-ragu.html

10:20 du.  
Blogger andfod szerint...

bottargàval is jò
èn a culurgionist is nagyo szeretem, ha teheted, pròbàld ki
ès persze majd mesèlj sokat, kèpekkel,hadd irigykedjunk :)

10:49 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal