kedd, április 17, 2007

Ilyen az a tojáskalapvágó készülék

Csak mert annyian kérdezték, hogy hogyan vágtam le a lágytojás kalapját - ezennel prezentálom a minden háztartás számára NÉLKÜLÖZHETETLEN szerkezetet: a lágytojás-vágó készüléket. Az enyém rozsdamentes acélból van, egy párizsi szaküzletben vettem, de a helyi közértemben is kapható (6 Euro). Ha az olló szárát összezárjuk, a kör közepében éles farkasfogak jelennek meg, amelyek levágják a tojás tetejét. Mit ne mondjak, rendkívül hasznos, létfontosságú darab:)

Címkék:


 

 

6 hozzászólás:

Anonymous Névtelen szerint...

Akik Mo-n szeretnék beszerezni.
Minden zyliss terméket árusító konyhafelszerelésben kapható. Azzal a különbséggel, hogy műanyag a háza, és hosszúkásabb forma.
http://ec1.images-amazon.com/images/P/B0000C8T6L.01._SCLZZZZZZZ_SS500_.jpg

VKOrsi

3:56 du.  
Blogger KEK szerint...

Hát én meg már azt hittem, hogy szépen, sajátkezűleg lekapirgáltad a héját:-)
Jók a fényképek!

B. Márk

4:04 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Köszi, Orsi!

7:16 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Jó lenne indítani egy topicot vagy egy fórumot ahol meg lehetne beszélni az eszközöket, hogy miből mit érdemes venni. Én szeretném a legjobban felszerelni a konyhámat és nem akarok úgy tapasztalatot gyűjteni, hogy veszek egy adott termékbpl többet is :)

12:47 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Ha van valakinek ilyen irányú ötlete akkor hajrá

12:48 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

ha egy kiskanállal körbeütögetjük a tojás héját, akkor is le lehet venni a tetejét. mindig így szoktam, és kikanalazom a héjból. ugyanilyen lesz eszköz nélkül is. Lilianah

4:45 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal