kedd, október 14, 2008

Közérdekű: Segal étterem

A napokban többen döbbenten kérdezték tőlem, hogy hallottam-e, és tényleg igaz-e, hogy a Segal bezárt. Megkérdeztem az illetékest, Segal Viktor elmondta, hogy az Ó utcai étterem valóban bezárt, ennek oka pedig komoly nézeteltérés a tulajdonossal. Most több étterem tanácsadójaként, külföldön és rendezvényeken dolgozik, közben pedig keresi az új, megfelelő helyiséget. A fejleményekről mindenképpen tájékoztatni fogja a vendégeit.

Címkék: ,


 

 

11 hozzászólás:

Blogger Zsófi szerint...

:(((

11:30 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Éppen ajánlani akartam egy ismerősömnek, mint jó helyet. Még szerencse hogy rápillantottam a honlapra, mielőtt odaküldöm a szegény társaságot. Szomorú vagyok, mert valami jó tűnt el.

12:55 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Előtte elmenőben szoktam látni, hogy a Les Amis (II. Rómer Flóris utca) ablakában nagy tábla hirdeti, hogy eladó. Szerintem neki való lenne.

5:12 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Úgy hallottam, hogy nincs szerencséje a tulajdonosokkal, vagy lehet hogy benne van a hiba? Kiváncsian várjuk a folytatást...

12:02 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Én is nagyon kedveltem a helyet, kár érte, gyakran jártam ide a párommal:( Azt azért meg kell hagyni, az utolsó hetekben mintha már nem a csillagok útján járt volna.

12:18 de.  
Blogger Unknown szerint...

Én bementem megkérdezni az épületbe a recepción miért van zárva az étterem? Erre egy mérgesképű farmeres magyarázott angolul, de lényegében a Segalról egy szót se mondott. Aztán inkább kijöttem.

12:41 de.  
Blogger Unknown szerint...

most olvastam a bűvösön. nagy veszteség, nagyon szerettem a helyet, a konyhát és Segalt.
miért van az, hogy ebben az országban a jók elbuknak...?

10:58 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Szerintem nem árt majd az étteremnek, ha valami frekventáltabb helyre kerül. Az eddigi előtt nap mint nap eljárva mindig rácsodálkoztam, hogy egy jó hírű étterem miért pont ide, egy szűk, eldugott mellékutcába került, egy olyan adottságokkal rendelkező üzlethelyiségbe, amit maximum fitness teremnek tudnék elképzelni.

8:17 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Szerintem nem minden a média által generált hírnév, azt meg kell tudni becsülni! A Segal csak egy név ami nem elég ahhoz hogy egy üzlet sikeresen üzemeljen. Nehéz úgy éttermet csinálni, hogy az üzletvezetéshez nem értessz, főzni pedig már elfelejtettél...

9:13 de.  
Blogger Unknown szerint...

Elég a hírnév, ha van egy jó team mögötte! Magam is így csinálom, és a legtöbb nagymenő szintén. Akinek van fogalma a realitásról az nem gondolhatja komolyan, hogy egy folyton közszereplő sztárséf közben az asztráltestével főz az éttermében. Ott az emberei villantanak. Azokat kell megbecsülni akik azt a nimbuszt öregbítik. Ennyi a titok.

4:31 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Február elején nyílik a Sas utcában egy étterem, a Stand bisztró, ott lesz Segal is...

3:29 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal