szerda, november 12, 2014

Esemény: Bock borvacsora és libatoros ünnep


Hagyományos libatoros ünnep Bock Józseffel 2014. november 13-án, csütörtökön este 19h órakor a Marriott Peppers éttermében. A programnak háziasszonya leszek, ha van kedvetek, szeretettel látunk Benneteket. Az esemény részletei itt:


A Bock Pincészet idei Portugieser (Porta Géza), a Rozé, valamint a Cabernet Franc Fekete Hegy 2009 és Cabernet Franc Fekete Hegy 2012 (hordóminta) borokat és az elmaradhatatlan üdvözlőitalt, a Bock Fanni gyöngyözőbort kóstolhatják a vacsora vendégei. 

Menü (büfévacsora):

Üdvözlő falatok
Libatepertős pogácsa

Hideg ételek
Füstölt libamell almás zellersalátával
Posírozott libamáj körteraguval
Liba „rilette”
Libatertő
Vadpástétom vörös áfonyával
Füstölt pisztráng almás tormahabbal
Sült zöldségek
(paprika, padlizsán, cukkini, spárga olivaolajban marinálva)
Libamájas és paradicsomos Bruscetta
Peppers! Mediterrán salumi kínálat
(Serrano, San Daniele sonka, Chorozzo)
Mediterrán sajtválogatás szőlővel és dióval
Lencsesaláta füstölt kacsamellel
Majonézes burgonyasaláta
Rukola sütőtök kockákkal és olivaolajjal

Meleg ételek

Libaleves macesz gombóccal
Aszalt gyümölcsökkel töltött kacsa
Sólet füstölt libamellel
Töltött libanyak
Ludaskása
Párolt káposzta birsalmával
Pirított burgonya hagymával
Vajas zöldbab

Szeletelőállás

Egészben sült ropogós libapecsenye

Desszertek

Túrós, almás mákos rétes
Somlói galuska
Gesztenyepüré
Peppers! Tiramisu
Szilvás Panna Cotta
Sütőtökös pite

Ár: 9.900Ft/fő, Marriott Peppers! étterem

(x)