Borított, karamellás tejeskávékrém
Fotó: Erdőháti Áron, Styling: Milutinovits Panka/ hello.garlic
Créme caramel, vagy flan néven ismeri a nemzetközi
gasztromómia –előbbi minőségében klasszikus francia édesség, utóbbi
elnevezéssel pedig a spanyolok illetik, akiknél nemzeti desszert –szinte teljes
Dél-Amerikához hasonlóan. Számos különböző elkészítési módja létezik, a
karamellaréteg miatt igényel némi főzési rutint. A krémet bármivel lehet
ízesíteni, ha tejbe fűszert áztatunk. Egyik kedvencem a kávés változat, amely
csodás a kesernyés-füstös karamellasziruppal.
(x) támogatott poszt
„A Tolle az egészséges és fitt élet megőrzése érdekében garantálja a kiváló minőséget. Fogyasszunk minden nap legalább egy pohárral, ezzel is segítve egészségünk megőrzését! A Tolle FittKlub oldalán minden hónapban érdekes témákat, egészséges élettel kapcsolatos újdonságokat találhatunk.
0 hozzászólás:
Neked is van véleményed?
<< Főoldal