szerda, június 18, 2014

Gombócparti + dedikálás a Sarki Fűszeresben


Az úgy volt, hogy nem tudtunk megegyezni, hogy cseresznyés, vagy szilvás gombóc legyen csütörtökön. Így lesz, hogy csütörtökön délután mindkettőt kóstolhatjátok a Sarki Fűszeresben rendezett könyvdedikálós gombócpartin, ahová nagyon sok szeretettel várunk benneteket! 

A kávérajongóknak is érdemes erre nézniük, ugyanis egész nap vendégségbe jön az ország egyik legjobb kávéháza, a szekszárdi Kávé Háza.

Mikor: 2014. Június 19. csütörtök, 16.00 óra (kb. 17.30-ig) – könyvdedikálás, szilvás és cseresznyés gombócok (Kávé Háza egész nap)


A többszörösen év kávéházának választott szekszárdi A Kávé Háza 1927 - Casa del Caffé kávékülönlegességeit lehet majd kóstolni egész nap (nyitástól), egyúttal bemutatják a Sarki Fűszeres soron következő világos pörkölésű kávéját is (a mostani zseniális, én teljesen rákattantam). Az olasz vonal kedvelőinek a Don Cortez Grandi Arabica-t hozzák, de egy igazi meglepetéssel is készülnek, méghozzá egy alkoholos kávékoktéllal. (Utóbbi az idei barista világbajnokságon versenyző Béndek Tamás itala, a Bundaberg lesz!)

A Főzőiskola Alapfok megjelenése alkalmából decemberben eggnog bulit szerveztünk, a Könyvhétre megjelent Középfok ünneplésére pedig jöjjenek a gombócok. Döntsétek el, hogy a Sarki Fűszeres cseresznyés-pisztáciás gombóca, vagy az én mákos-szilvásom tetszik-e jobban- kóstolni mindkettőt tudjátok, szavazni nem kellJ A napi süti pedig szintén a könyv receptje alapján készített clafoutis lesz.


Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!