csütörtök, szeptember 20, 2012

Umami vacsora nyertese

A Nobu Umami vacsora szerencsés nyertese Imre Ida, sok szeretettel gratulálok! Kérem, hogy a nyertes mihamarabb jelentkezzen a chiliesvanilia(kukac)gmail.com e-mail címen. Amennyiben nem jelentkezik holnap este 21.00 óráig, akkor újra sorsolok.


 

 

14 hozzászólás:

Anonymous Névtelen szerint...

Nem a helyes megfejtők között lesz kisorolva a nyeremény?

8:36 du.  
Blogger atka szerint...

Itt nagyon nem tudsz helyes megfejtést adni, mert nem létezik rá külön magyar szó.

8:40 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Nincs helyes megfejtés, a szerencsére volt bízva, sorsoltam!

8:43 du.  
Blogger tekatana szerint...

és ráadásul előregisztráció nélkül? ÓVÁS!

11:01 du.  
Blogger Unknown szerint...

Tényleg jobban nézett volna ki, ha szubjektíven is, de kiválasztod a "legjobbat". Így írhattam volna be 50x is (mert regisztráció tényleg nem kellett) és máris nagyobb lett volna az esély. Ki tudja, hogy más ezt megtette-e. Így kétes kimenetelűek ezek a játékok, keserű és nem umami ízt hagy az olvasók szájában. Üdv.: Krisztián

8:00 de.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Mindenképpen sorsolásos módszert tudtam ezúttal csak választani, de igen, elfogadom a kritikát, tényleg jobb lett volna úgy, legközelebb így lesz. De jó helyre ment a nyeremény, családi perpatvar tört ki, hogy ki kísérje a nyertest:)

8:57 de.  
Blogger Nóri szerint...

Szerintem örüljünk már annak, hogy van ilyen egyáltalán. Sok embert érdekel, és úgy is csak egy nyerthet...nem mindegy, hogyan, ha tök tiszta a dolog? Az kéne még, hogy Zsófi válasszon, abba 84en kötnének bele. Gép sorsolt, valaki nyert, és most boldog.
N

8:58 de.  
Blogger MMM szerint...

Ne haragudj, de ez így tényleg nem fair. Akkor írhattuk volna azt is be, hogy abrakadabra, vagy 12345, vagy abcdef, és ahogy előttem írták, akár ezerszer is.
Nem a kreativitás volt a lényeg?
Vagy csak az, hogy minél többen írjanak a blogra?

Nekem így az umami keserű ízt jelent...

8:59 de.  
Blogger Nóri szerint...

Ja, hogy te végig akarsz majd olvasni 3856 hsz-t, Zs? :)

9:00 de.  
Blogger Unknown szerint...

Szerintem Zsófinak is megéri végigolvasni őket, mert azért nem kevés látogatót hozhatott a játék (és ezt persze nem sajnáljuk tőle). Aztán ha már játék, akkor legyen értelme játszani, és ne magyar jó szokás szerint kihasználni a kiskapukat. Egyébként Ida az Alapízfokozó szóval nyert. Nagyon találó :(

Sós, édes, keserű, savanyú, alapízfokozós.

És hogy lássátok nem csak fikázom, hanem építő jelleggel is segítek:

Szerintem egy ilyen blognak, ami ennyire kifinomultan foglalkozik a gasztronómiával jobban állt volna ezt a vonalat képviselni, és valóban az új ízre leginkább illő szókölteményt kiválasztani.

Attól pedig nem kell félni, hogy abba kötnek bele, hogy kit választottál. A különböző tehetségkutatókban, vizsgákon, a hétvégi családi ebéden és egyéb helyeken is ott a "zsűri", aki dönt. Itt Zsófi a zsűri, aki ide nevez, annak ezt el kell fogadni.

Ha már így jól leírtam a magamét (ami remélem a jövőre nézve valamennyire hasznos volt), körülnézek itt a blogon valami jó kis nyugtató ételért :)

9:20 de.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Gyerekek, ez a játék alapvetően Értetek volt, szerintem tök jó, hogy volt arra lehetőség, hogy valaki nyerjen egy ilyen értékes vacsorát. Igen, mint ahogy fent is írtam, elfofadom a kritikát, máskor másképp fogom csinálni. Per pillanat ebben a formában tudtam bevállalni. (Látogató pont annyi van, mint máskor, nem több)
Ez egy JÁTÉK volt, sorsolással, ahol valakinek kedvezett a szerencse. máskor meg másnak fog. Nnna.:)

10:30 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Szerintem teljesen egyértelmű volt a dolog, Zsófi leírta hogy annyi hozzászólást lehet tenni, amennyit akarunk. Ha 51 ötlet, akkor 51. Sok mindent több ember többször is leírt és biztos hogy nem mind azért, mert elolvasta az előtte szólókat, hanem mert többen is feltalálhatják a spanyolviaszt egy időben. Pont így fair, nem a szubjektív választás, mert akkor meg majd abba köt bele valaki, hogy ja Jolánka, aki a nyertes az biztos Zsófi ismerőse. Én nem is értem, hogy miért nem evidens hogy ÖRÜLNI kell a lehetőségnek, hogy egyáltalán van ilyen! Az egyetlen tiszta módszer a random generátor, aki már abba is beleköt... Tényleg elállt a szavam is egy időre:)

Szóval én köszönöm a lehetőséget, Idának pedig jó étvágyat és szórakozást!

Petra

1:16 du.  
Blogger tekatana szerint...

just for the record: ha szmájli nélkül nem lett volna egyértelmű, én ironizáltam az előregisztrációval, meg az óvással, arra utalva, hogy ilyenkor mindig vannak, akik akadékoskodnak (mindegy, hogy egy könyvjelzőt vagy vacsorát lehet nyerni).

9:28 de.  
Blogger inga szerint...

hajrá magyarország :D

7:11 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal