kedd, március 22, 2011

Kalács&Szörp parti és SPLASHMOB a Széchenyi fürdőben

A Víz Világnapja alkalmából a Széchenyi fürdőben izgalmas vizes kultúranapra kerül sor. A szervezéshez a fürdő a Halastó Kulturális Egyesületet kérte fel, ami önmagában és garancia a jó szórakozásra, hiszen a társaság arról híres, hogy a dolgokat általában fura végükről fogja meg. Ezúttal sincs ez másképp, így 2011. március 24-én, csütörtökön, délután 16 órától este 22h-ig, majd hajnalig, kissé felbolydul a fürdő.

Lesz splashmob és placcsmob és medence körüli lábbeli divatbemutató, kortárs kórus és harsona kvartett, bossanova (18.30) és flamenco táncos, Palya Bea koncert (17h) és szaunában szavaló színészek. A program igazán impozáns, a teljes lista itt megtekinthető. Nagy részük szárazon, fürdőbelépő nélkül, ingyen megtekinthető.

SPLASHMOB Definíció (á la Halastó): Békés fürdőzők körében történő hirtelen, meglepetésszerű művészeti esemény. Célja, hogy a mit sem sejtő fürdőzőnek esélye se legyen elmenekülnie a kultúrától. Kádba jön a kultúra.
Magam részéről egy extrém Kalács&Szörp Partira várom sok szeretettel az érdeklődőket, amely szárazon zajlik, tehát a fürdőbe nem kell bemenni –már aki nem szeretne.

Időpont: 2011. március 24. csütörtök, 19.00

Helyszín: Széchenyi fürdő, ELŐCSARNOK & KÁDFOLYOSÓ (bejárat a Kós Károly sétány felől)

A program kóstolókuponnal látogatható (az éppen akkor –szárazon-zajló koncertek, programok ingyen). A kupon ára: 500 Ft, melyet 18 órától lehet megvásárolni az Előcsarnokban a Halastó pultnál a készlet erejéig. Ha azonban valaki biztosra szeretne menni, előregisztrálhat itt: halasto.egyesulet@gmail.com , így biztosan lesz jegye.

A kalácsokat: zsályás-kacsás, céklás-csokoládés, a Büfé Budapest készíti, az ipari kiszerelésű szódavíz a csodálatos Terézvárosi Szikvizesektől érkezik. Én pedig a szörpöket biztosítom, úgymint rózsás-málnásat, gyömbéres-mangósat és még két meglepetést.
Várok mindenkit szeretettel. MINDEN ERRŐL A PROGRAMRÓL ITT.
Aztán most már főzök, ígérem és jönnek megint a receptek!


 

 

3 hozzászólás:

Anonymous Névtelen szerint...

Helló! Isteniek voltak a szörpök : ))
üdv,

Csilla

7:51 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Igen, isteni finomak voltak a szörpök. Kedvencem volt a mentás uborkás. Remélem a receptet hamarosan olvashatjuk a blogon.

Zsuzsi

10:05 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Kérnénk szépen a recepteket! :-)

Nekem a rózsás málna volt fantasztikus!


Anna

8:50 de.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal