Orecchiette zöldborsóval, szárított paradicsommal, zsályás húsgombóccal

Helyette az éppen rendelkezésre álló alapanyagokat használtam: (saját szedésű) friss, egész zsenge zöldborsót, félig szárított paradicsomot, sok parmezánt, pirított fenyőmagot. Mivel az egyik vendég számára nem étel az étel hús nélkül, 10dkg darált marhahúst összekevertem sóval, borssal, fokhagymával és friss zsályával, majd az orecchiette-vel azonos méretű kis húsgolyókat gyártottam belőle. Amíg főtt a tészta, fokhagymás olívaolajon megsütöttem. (A zöldborsót csak a tészta mellé dobtam az utolsó pár percben).
Olaszosoknak az orecchiette készítéséről
Még egy saját készítésű (deliciousdays)
Címkék: tészta
0 hozzászólás:
Neked is van véleményed?
<< Főoldal