Zöldsaláta kéksajttal és nektarinnal

Lila Füge, Fűszeres Eszter és jómagam együttműködünk a Sió-val, ennek keretében pedig mostantól rendszeresen készítünk ételeket a szezon gyümölcseivel, amelyek receptjei a Sió gasztroblogján jelennek meg.
Az első egy igazi ötperces saláta, amelyet akár könnyű ebédnek, akár gyors vacsorának összedobhatunk. Mellé igény szerint ropogós héjú, friss bagett, esetleg egy pohár fehérbor jár. A sajt lehet gorgonzola, rokfort, vagy más, erőteljes ízű kéksajt. A nektarin cikkelyeket pedig akár meg is grillezhetjük.
Zöldsaláta kéksajttal és nektarinnal
Címkék: mindenünk a gyümölcs
1 hozzászólás:
...együttműködünk a Sió-val...
Ezt nagyon diszkréten fogalmaztad :)
Neked is van véleményed?
<< Főoldal