szombat, november 20, 2010

Sok kicsi 2010 felajánlásom: titkos gasztrotúra

A felajánlásom az idei Sok kicsi gasztroblogos karácsonyi jótékonysági akció keretén belül
a következő: a nyertest egy egyszeri, megismételhetetlen és exkluzív

SZUPERTITKOS BUDAPESTI GASZTROTÚRÁRA

invitálom, amelyen a pezsgő pesti gasztroszcéna kulisszái mögé szeretném vezetni
a kisorsolt adakozót.

A programot januárban, kb. félnaposra tervezem, sor kerülhet majd rá akár hétvégén, akár egy hétköznap délután/este is, a részleteket és a legkényelmesebb időpontot Önnel/Veled szeretném majd egyeztetni, jöhet egy, vagy két személy.

A találkozó a konyhámban fog kezdődni, ahol egy kicsit eszünk, iszunk, fűszerezünk, csevegünk, utána pedig elindulunk, és következnek a meglepetések, amelyekkel készülök.
Szeretettel várom a jelentkezőket. Nem zsákbamacska és nagyon jó lesz!

A sok szép chili csak illusztráció, a program ugyan színes lesz, de nem csípős.
(A chilikészletet a gödöllői Szent István Egyetem Kertészeti és Technológiai Intlzetétől kaptam egy forgatás alkalmából, ők ilyeneket kutatnak!)

 

 

9 hozzászólás:

Blogger Unknown szerint...

Kedves Zsófia!

a képen látható chilli illusztrációt könnyen valóra válthatjuk, amennyiben jövő évben ellátogatsz kertészetünkbe. az idei évben mohók voltunk és keveset osztottunk szét, de amennyiben a jövő évi termés meghaladja az ideit, szívesen átpasszolunk 1-2 kiló enyhétől-világrekorder közeli halál paprikákig. a további részleteket...akkor:) üdv egy hobbista zöldségező

9:28 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Kedves Dávid, gyorsan kiegészítettem a posztot, onnan voltak ám a chilik! elképesztően gyönyörűek, én már a látványuktól behalok. alig várom a jövő évi termést:)

9:35 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Szerintem a fél nap a csevegésre sem lesz elég.:)
Lívia

9:39 du.  
Anonymous nemisbéka szerint...

Ott lesz a nehézség, hogy a konyhádat el kell(ene) hagynia a nyertesnek :)).

11:02 du.  
Blogger Unknown szerint...

az igéret szép szó... és mi be is tartjuk. ráadásul az új év új paprika tipusok kipróbálását is jelenti, plusz egy kis mást, de azt majd akkor, nem csigáználak...:))

8:02 du.  
Blogger nagypapi szerint...

Nomen est omen, jól elvagytok, de megértem...
(A chili végül is Dávid)

8:28 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

david: chilikutatás ügyében lehet veled beszélni?

8:48 du.  
Blogger Nyárikonyha szerint...

na de ho lehet ezekhez a chilikhez hozzájutni? vagy a magokhoz? hmmm olyan gyönyörűek!

4:01 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

@nyarikonyha: zsibvasar.hu és rákeresel "chili"-re :) van pár ott.

3:48 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal