szerda, szeptember 20, 2006

Nyári idénymunka a Kispad-on

Hát ki ne ismerné őket? A Kispad.hu-t három jóképű fiatalember, Ervin, Eszpee és Stmsmork művelik, sokunk nagy örömére. Bilagit rovatuk (is) élmezőnyös!
2006. augusztusában abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy náluk vendégmunkáskodtam egy hónapig. A nyári termést szeretném az alábbiakban összegyűjteni, hogy lehessen itt is mazsolázni.

Thai marhasült-saláta

Címkék:


 

 

4 hozzászólás:

Anonymous Névtelen szerint...

A capreset olvasva úgy tűnik, Olaszország sem ismeretlen számodra. Novemberben megyek Rómába egy hétre, nem tudsz ott is valami jó kis konyhafelszerelés-boltot-üzletet-áruházat?

12:08 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Éva, voltam már Rómában, de csak egyszer, úgyhogy ott sajna nincsenek titkos tippjeim. De pont nemrég volt gasztroblogon Róma kajás ajánló, itt:

http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2006/07/roma_recommende_1.html

http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2006/07/roma_recommende.html#more

11:32 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Na, nem bírom rendesen belinkelni. Ha rámész az oldalára (nálam is bent van kedvencek közt, és a keresőbe beírod, hogy Rome, akkor kiadja

11:33 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Deckers Uggs Uggs Women Boots, UGG tall boots Ugg Boots sale cheap discounted Uggs Boots are provided Argyle Knit UGGS in our Uggs Bailey Button Boots and Triplet Ugg Boots Women boots store Ugg Baroque Short Boots for Baroque Tall uggs From our Australia Cardy Ugg Boots Ugg Store sale Ugg Mini Boots OR Ugg Short Boots the newest release Ugg Tall Boots, Ugg Metallic Boots latest style Ugg Metallic Tall Boots and highest quality Ugg Sundance Boots,Ultra Short Ugg Boots are waiting for your choosing Ultra Tall Boots http://www.cozyfoots.com will be your perfect choice for ugg Discount gift.

4:38 de.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal