Food Stylist verseny
A Chili&Vanília és az Electrolux bemutatja:
FOOD STYLIST VERSENY
A verseny célja, hogy minél több olyan, tehetséges, friss szemléletmóddal dolgozó
stylistnak bemutatkozási lehetőséget adjunk, akik szívesen kipróbálnák magukat
a gasztronómia területén (is).
Ezt a szakmát Magyarországon csak néhányan űzik, képzés
nincs, feladat viszont számos. Szeretnénk, ha azok is felületet kapnának a
munkájuk, kreativitásuk megmutatására, akiknek erre esetleg máshol nincs
alkalmuk. Elsősorban olyanok pályaművét várjuk,
-akiknek szenvedélye a gasztronómia
-akik adott esetben más,
kapcsolódó szakmákban dolgoznak, de affinitást, tehetséget éreznek a
foodstylinghoz (vagy éppen teljesen pályakezdők/ pályaváltók)
- friss, eredeti , egyedi ötleteik vannak, és nemcsak az
aktuális világtrendek keretein belül szeretnek gondolkozni
A zsüri tagjai:
Halmos Ádám, a Libri kiadó igazgatója
Csapody Balázs, a Kistücsök étterem tulajdonosa, a Bocuse
D’Or Akadémia tagja
Medveczki Erika,
az Electrolux marketing igazgatója
Nagy Balázs, fotós
Fődíj:
I. Electrolux
Assistent Konyhai Robotgép
II. Libri
Szakácskönyvcsomag
III. Mautner
Zsófi: Főzőiskola sorozat mindhárom kötete
A legjobb pályaműveket a
Chili&Vanília blogon és Facebook oldalon bemutatjuk.
Feladat:
Két darab ételfotót várunk, két témában:
1.Bejgli
2. Szabadon választott kép
–olyan gasztronómiai téma, ami a jelentkező szívéhez a legközelebb áll. Ez
lehet étel, de lehet alapanyag /hangulat, vagy bármi más, főzéshez szorosan
kapcsolódó tartalom. Fejezze ki a stylist egyéniségét.
Beküldési határidő: 2015. Január
5.
A pályaműveket kis felbontásban, jpg. formátumban kérjük
beküldeni a stylistverseny@gmail.com
email címre. Az e-mailben szerepeljen a két fotó, a pontos név és elérhetőség, és
egy rövid bemutatkozó levél az eddigi tevékenységekről, illetve hogy miért
vesztek részt a versenyben.
A verseny további menete:
2015. január 12.
– a pályaművek értékelése
2015 január 22.
– Sajtónyilvános döntő, díjátadó
A legjobbakat
szeretnénk meghívni egy személyes, sajtónyilvános döntőre, ahol arra kérjük
majd őket, hogy egy általunk előre meghatározott témában készítsenek a
helyszínen stylingot, amelyről profi ételfotós készít majd képet. Ezeket a
zsüri a helyszínen pontozza és értékeli.
2 hozzászólás:
tetszik, hátha el tudom küldeni a karácsonyi menüm, persze csak ha jól sikerül :) Mindenkinek jó sütkérezést az ünnepekre, és egy jó kezdeményezés, adjátok le az olajat a kijelölt MOL töltőállomásokon http://glurl.co/b-olaj . végre nem öntöm a lefolyóba, ti se tegyétek. tegyünk a környezetért
Vannak màr képek,hirek az eredmènyesen teljesitokrol?
Neked is van véleményed?
<< Főoldal