kedd, december 04, 2012

Sok Kicsi jótékonysági gasztrotombola 2012, START!



Az elmúlt évek sikereire és eredményeire is alapozva, mi, gasztrobloggerek, összefogutnk, és idén is megszervezzük a gasztroblogos karácsonyi jótékonysági akciót, a SOK KICSI gasztrotombolát. Eddig minden évben 2-3 millió Ft körüli összeget sikerült gyűjtenünk egy-egy, gyerekek élelmiszerellátásával foglalkozó szervezet számára: 2009-ben 1,8 millió Forintot  a Gyermekétkeztetési alapítványnak, 2010 –ben 3,6 millió Forintot a mélyszegénységben élő Hajdú-Bihar megyei gyerekkel foglalkozó Igazgyöngy alapítványnak, 2011-ben pedig 2,5millió Forintot a Menedékház alapítványnak.

Az idei kedvezményezett az Age of Hope alapítvány lesz.

Az akció keretein belül 30 csodás és értékes gasztronómiai ajándékhoz lehet jutni, cserébe az 1000Ft-os sorsjegyekért, amelynek a teljes befolyt összegéből az idei kedvezményezett szervezet, illetve rajta keresztül kb. 150 rászoruló gyerek részesedik majd élelmiszerek és egyéb segítség formájában.

A menete, lépésről lépésre:

1. Érdemes először végigböngészni a fantasztikus nyeremények listáját, itt   lehet nézegetni, ill. alább egy rövid áttekintés, hogy gyorsan végig lehessen pásztázni.

2. Célszerű áttekinteni a játékszabályzatot, itt nagyon precízen le van írva a játék és a sorsolás pontos menetrendje.

3. Regisztráció –ahhoz, hogy részt tudjatok venni, szükséges a sok kicsi honlapján egy gyors regisztráció.

4. December 14-ig tart a befizetési időszak, ekkor (legkésőbb dec.19-i beérkezésig) kell befizetni a sorsjegyekre szánt összeget. Vehettek egy-egy sorsjegyet több felajánlásra, vagy akár sok-sok sorsjegyet egy kiszemelt ajándékra.

5. A sorsolásra december 21-én kerül majd sor.

Íme az összes felajánlás:

Céges felajánlások (az ajándékok értéke 25.000 Forint)


Blogger felajánlások:



Sok Kicsi Facebook –érdemes csatlakozni, itt követni lehet azt is, hogy milyen összegnél tartunk