kedd, november 29, 2011

Így készült a könyv...


Fogadjátok sok szeretettel ezt a kis diavetítést, amely hosszú hónapok munkáját villantja meg három percben. Olyan jó volt ezt a könyvet is írni, amelynek egyébként szinte minden betűjét az első képeken látható csodás verandán, Nagypapám székében írtam. (Ha a "YouTube" ikonra kattintotok, akkor nagy felbontásban látható, úgy az igazi.)


Ha dedikált könyvet szeretnétek, a következő időpontokban és helyszíneken lesz rá lehetőség:


December 1. Csütörtök 17 óra, Nyugati tér, ALEXANDRA

December 3. Szombat 11.00 óra, Győr ALEXANDRA Árkád

December 6. 17.00 óra, Allee, LIBRI

December 9. 18.00 óra, Mammut, LIBRI

December 10. szombat 11.00 óra, Debrecen, ALEXANDRA

December 15. Csütörtök, (17.oo óra) Szeged, ALEXANDRA -ezt sajnos le kellett mondanom, elmarad

December 18. Vasárnap, Wamp (11h és 17h óra)


A könyv természetesen kapható a Bookline-on is, vagy a kiadónál közvetlenül (3.590 Ft)





Címkék:


 

 

20 hozzászólás:

Blogger ehran szerint...

Na most már tényleg kíváncsi vagyok rá. :)

12:36 de.  
Blogger chili&vanilia szerint...

:) gasztronómiai versidézetet nem ér kérni:))

12:42 de.  
Anonymous Mjudit szerint...

Nagyon jó ez a kisfilm, méltán lehetsz büszke és boldog legújabb művedre!
Gratulálok!

8:31 de.  
Blogger LetKat szerint...

Hétvégén megkaptam a könyvet. Nagy öröm volt! :)
Remélem el tudok jönni csütörtökön a dedikálásra...

10:14 de.  
Blogger VKI és VMP szerint...

A szegedi dátum nem jó, vagy a nap nem, 17. szombat.

12:16 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

köszönöm szépen, valóban! javítva, az egy csütörtök

12:29 du.  
Blogger Nóri szerint...

Üzenem a kedves első kommentelőnek, hogy ez azért vérciki. Mert csak a chef-ek meg a fine dining...

12:48 du.  
Blogger ehran szerint...

@Nóri: Hát, már ott is gondok vannak, mintha a Borkonyha sem a régi lenne, mióta új ember került oda... ;P

12:52 du.  
Blogger Nóri szerint...

Boldoggá tesz, hogy észrevetted a javulást. Látod, mindenféle bloggerek is járnak oda és kiposztolják a kedvenc desszertjüket...ez azért nem semmi.

1:25 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Csodalatos, fantasztikus, gyonyoru,konnyem csordult!

Suzy9

1:34 de.  
Blogger Dominika szerint...

Várunk Szegedre!

1:20 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

jaj de jó, jaj de jó:) Jövök!

2:12 du.  
Anonymous Alexandra szerint...

Gratulálok az új könyvhöz, a régit, már végigfőztem, a "Lúdláb kehelyben" idén is startol a karácsonyi menüben. Remélem az új könyved ott fog figyelni a fa alatt idén. Csak egy kis megjegyzés a következő (3.) könyvedhez: lehetne majd esetleg ehelyett a letisztult fehér style helyett egy változatosabb háttér design-t adni? Tudod, hogy legyenek díszek meg kiegészítők a tányérok mellett, mint a régi szakácskönyvekben a Mozart torta mellett rokokó kép :-) de tényleg.
Ja igen, és Szegeden melyik Alexandra boltban????

2:21 du.  
Blogger phzs szerint...

Én viszont azt kérem, hogy továbbra se legyen semmi a képeken, az ételen kívül. Én már 2005-ben, vagy 2006-ban bekommenteltem, hogy ez így jó,ahogy van.
De azért csendben megkérdezem, hogy ez a türkiz szín a címlapon kinek az ötlete volt? ...
Szegedre én is készülök, de tényleg tudni kéne, hogy hová, és hánykor.

5:08 du.  
Blogger la pesca szerint...

Gratulálok az új könyvhöz, biztos imádni fogom, csakúgy mint az előzőt. Továbbá köszönet a kisfilmért, valami csodálatos ezzel a zenével!! A posztolás óta Fábián Juli az egyik kedvenc énekesem lett, úgyhogy köszi kösziiiii :))

8:32 du.  
Blogger phzs szerint...

A Libri hírlevélben az van, hogy 15-én 5-kor a Libriben lesz könyvbemutatód Szegeden. Itt azt írod, hogy az Alexandrában. Nem mindegy, mert az a város másik fele, ráadásul Alexandrából is van kettő, egymástól jó messze.

6:36 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

Sziasztok, Libri lett volna a Szeged, de sajnos le kellett mondanom, remélem, nem mentek oda feleslegesen! Bocsánat, és remélem, valamikor pótolni tudom!

1:20 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

phzs: a címplapot a Working Class Foodies design-ja "ihlette" Vagy tévedek és a gyakorlatilag teljes hasonlóság csak a véletlen műve.. ;)

11:25 du.  
Blogger chili&vanilia szerint...

megnéztem, mi ez a Working Class Foodies, mert én nem ismerem, de nem is értem, mi a hasonlóság. amit én látok design, az valami szürke alap, fekete felirattal. Nem, valami egészen más ihlette:)

12:41 de.  
Blogger Kiss Tamás szerint...

Nem tetszik ez a blog!

10:35 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal