péntek, november 18, 2011

Sok kicsi 2011 -Felajánlásom: dedikált szakácskönyv és fűszervacsora

November eleje van, tehát a már megszokott módon ismét, immár harmadik alkalommal meghirdetjük a karácsonyi Sok Kicsi akciót. Tavaly 3.645.533 Ft támogatást sikerült gyűjteni a mélyszegénységben élő Hajdú-Bihar megyei gyerekeknek és családjaiknak. Bízunk benne, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére is sikerül támogatni a rászorultakat ezzel a civil összefogással.

A Sok Kicsi idei támogatottja a Menedékház Alapítvány családok átmeneti otthonai lesznek, ahol a két otthonban 80 fő - köztük jelenleg 51 gyermek - elhelyezésével próbálnak segítséget biztosítani a családok széthullása ellen.Részletesebben itt lehet támogatottjainkról olvasni

Az akció a következő módon zajlik: a felvezető szakaszban, azaz most, november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: a Sok kicsi oldalán minden nap egy blogger és egy cég programja olvasható, részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig történik a Nyereményjáték menüpontban. A sorsolásra pedig december 21-én kerül sor.

A felajánlásom:

Egy dedikált példány a frissen megjelent szakácskönyvemből, valamint egy kétszemélyes fűszervacsora a konyhámban. Fűszerkóstolóval, szaglászással, igény szerint közös főzéssel.

Minden további információ a Sok Kicsi honlapján.

A könyv néhány napja jött ki a nyomdából, már kapható az üzletekben. Fogadjátok sok szeretettel.