csütörtök, június 02, 2011

BUDAI GOURMET + Belépő sorsolás!

Budai Gourmet, június 3-5., Millenáris


Rosenstein (egyszerűen szeretem és kész)

Gefillte fish

Mentás töltött paprika /borjúhús/

Kapros nyári liba töltött káposzta

Pászka bruscetta


Pest-Buda (új, fent a Várban, Litauszki Zsolt, kenyérlángos)

Kemencés kenyérlángos: tojásos-kolbászos lecsós

Házi készítésű tokaji aszús sültkolbász


Pastrami (tökfőzeléket tesztelem)

Pastrami szendvics

Kapros tökfőzelék füstölt pisztránggal

Töltike


Mezzo (új konyha, új fiúk, megnézem)

Borjúpofa fehérrépaágyon polentával, (rajta gyöngyhagyma és jus)

Csirkepaprikás túrógombócon sous vid csirkecomb falat paprikás krémes mártással, alatta kapros túrógombóc)

Ha meleg idő van, akkor egy hideg leves: rebarbarás eper krémleves


Márgál (ebédeltünk itt, korrekt ár-érték arány)

Mangalica pofahús tört zöldborsóval és édesköménnyel

Mentás-epres túrókrém


Mák Bistro (a vagányok, jó hangulat tutti lesz, desszert nincs??)

marinált szaibling sóskával

sült borjúláb


Laci!Konyha! (A legvadiújabb hely, /Hegedűs/Ipoly sarok/Mogyorósi Gábor a konyhán)

mentás bárányburger

rántott marhaoldalas kovászos uborkával


La Maréda (Hölgyeim és Uraim: Horváth! Szilveszter!)

Marinált szigetközi ponty (Antipasti és kovászos kenyér)

Borjú terrine füstölt csülökkel és vargányával, Zöldalmás tormakrém, langyos saláta "Czifray"


Kistücsök (még jó hogy!)

Citromos nyúlkolbász

Harcsa halászlémártásban, kapros darával


Gusteau Kulináris Élményműhely (Magyarul Mádi Udvarház, nemrég voltam, több mint rendben. A malacra megyek)

Libamáj terrine zöldalmával

Glaszírozott kacsazúza és nyelv, házi nudlival és sültpaprikahabbal

Lassan sült malaccsászár ropogós bőrével, krémes kelkáposztán

Mádili


Gere Mandula (mi az a huka? És végre verjus)

Dupla mini huka burger, hideg házi ízelítőinkkel

Rántott disznósajt jakabkagylóval, popcornnal, Verjus mártással és szőlőmag olajjal


Viator (ide már oly régóta készülök)

Szürke marha felsál tavaszi zöldségekkel

Levendulás sajttorta rebarbarával


Déryné (kíváncsi vagyok)

Kacsamáj Terrine

Füstölt harcsa tatár

Csülökkorong

Marhapofa

Túrógombóc


Csalogány 26 (szép csendben a város egyik legkiforrottabb konyhája)

Kecskeragu csalánnal

Pacalcarpaccio


Costes (Michelin, Millenáris, Miguel)

Andalúz gazpacho, saját köretével

Kacsamáj és marhalábszár terrine, rucola saláta, parmezánforgács

Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta

Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab


Foodmanager (fogalmam sincs, mi ez, de a menü elég jól hangzik, megnézzük)

Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal

Bazsalikomos zöldborsó és répafőzelék grillezett padlizsánnal

Bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával (Foodmanager)


Baldaszti's (a zöldalmás öntet őrület!!)

Csirkemell zöldalmás-mustáros öntettel és salátával

rose kacsamell Raz el Hanout fűszerkeverékkel és hideg kapros tökfőzelékkel


Arany Kaviár (Szása nagyon tud ám oroszul!)

Szása húsos pelmenyije

Szibériai Tokhal Kaviár mini blinire tálalva

Melegen füstölt tokhal fekete kenyéren


FOLYTASSAM MÉG???


Miklós Misi (Marmorstein pékség) kenyerek,

Termelői piac (A káptalantóti piac szervezője, Harmathy Ildikó idehozza nekünk a vidéket, nagyon várjuk!)

Wamp Spájz

Blogkóstoló

Gelateria Fragola (új, pici szuperfagyizó a Nagymező utcában, én annyit mondok, pink grapefruit+ pisztácia)

Baldaszti's, Giuseppe, Sarki Fűszeres...

Anyukám Mondta


és akkor borokról, sörökről, főzőiskolákról, további delikátesz boltokról még nem is beszéltünk!!

ha pedig ez még mindig nem elég, akkor, a nagy ijedtségre, EHHEZ mit szóltok? (A Maiden Blush (málnaszörp, citrom, maraschino, gin) az egyetlen koktél, amelyet az újratesztelt és kiadott Aczél Miksa könyvben maximális öt ponttal értékelt a Boutiq' Bar csapata. Minden esetre, akit egy kicsit is érdekel a koktélok világa, ezt a könyvet azonnal vegye majd meg!)


Ja, és minden este a gasztroszínpadon jó kis gasztrofilmek vetítése, úgymint Szeress Mexikóban, Big Night, Melegkonyha. Egyik jobb, mint a másik.


JÁTÉK!!!

A Budai Gourmet jóvoltából kisorsolunk 2X2 darab belépőt (napijegy, amely bármely napon felhasználható). Ehhez a következőt kérem szépen: a hozzászólásban írjátok meg, hogy a felsoroltak közül hirtelenjében melyik az a t(étel) amely leginkább felkeltette az érdeklődéseteket/étvágyatokat! Ne felejtsetek nevet, vagy nicknevet írni, amely alapján be tudlak azonosítani. A hozzászólásokat 2011. június 2. csütörtök ÉJFÉLIG lehet leadni, akkor sorsolás, eredményhirdetés pénteken délelőtt, itt a blogon.





 

 

198 hozzászólás:

Blogger TheLucifer szerint...

Hát leginkább az összes :D Amúgy most így hirtelen a Viator, szürke marha felsál tavaszi zöldségekkel. Még nincs elégé nyár.

Lucifer

3:38 de.  
Anonymous Krejdülpapi szerint...

Pff... azt hiszem a Baltasztiék kacsamellje azzal a kimondhatatlan fűszerkeverékkel és tökfőzelékkel. Zseniálisan hangzik, bár elfogult vagyok mindkettővel. :-)

3:43 de.  
Blogger Panni szerint...

Reszemrol Baldaszti es Arany kaviar! :-))

5:39 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Engem a Pastrami érdekel: tök és pisztráng... Zizu

6:24 de.  
Anonymous Macilány szerint...

Szia Chili!
A kapros tökfőzelék füstölt pisztránggal felkeltette az érdeklődésemet. Macilány

6:34 de.  
Anonymous Merci szerint...

Megkóstolnám a Foodmanagernél a zsályával füstölt tavaszi zöldségeket köles salátával és paradicsomfagylalttal meg a Viator szürkemarha felsálját (meg még egy csomó mást is).

6:41 de.  
Anonymous Lealina szerint...

Engem is több minden érdekel, de amit hirtelenjében kiemelnék az a rebarbarás eper krémleves (gyümölcsleves rajongó vagyok) és a zöldalmás mártások (tormás, mustáros).

A férjem a marinált halételekre repülne rá.

Lealina

7:26 de.  
Blogger Péter szerint...

Pacal carpaccio , Zseniális ötlet!

7:41 de.  
Blogger Péter szerint...

Pacalcarpaccio,zseniális

7:43 de.  
Anonymous Noémi szerint...

Nekem a Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal.
N.

7:51 de.  
Blogger Nagy Kati szerint...

Szása húsos pelmenyije

7:54 de.  
Anonymous Andi szerint...

Costes - Andalúz gazpacho! :)

Andi

7:58 de.  
Blogger linyah szerint...

Huhúúú, ez de jól hangzik:
bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával

8:00 de.  
Blogger Csaba Vass szerint...

szerintem: Házi készítésű tokaji aszús sültkolbász

8:02 de.  
Anonymous Van szerint...

Nagyon nagyon nehéz választani de Costes: Kacsamáj és marhalábszár terrine, ruccola saláta, parmezánforgács, huuu de éhes lettem:-)

8:27 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Kistücsök - citromos nyúlkolbász - Köke

8:27 de.  
Anonymous Andi szerint...

Egyszerűbb lenne felsorolni mit nem, azonban ha választani kellene én a mentás töltött paprikát, a gazpachot, és a pisztácia mousse-t nem hagynám ki.

Üdv.
Andi

8:32 de.  
Blogger Padparadsa szerint...

Bodzahógolyó! Ha már egyet kell választani...

Padparadsa

8:38 de.  
Blogger Manka szerint...

Nekem ez:
Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal

8:39 de.  
Blogger Zsanett szerint...

Sorban az összes, de mondjuk legye a csirkemell zöldalmás-mustáros öntettel elsőként:)

Zsanett

8:39 de.  
Blogger marianna szerint...

Tökfőzelék pisztránggal a nyerő!!!

8:40 de.  
Blogger Makka szerint...

Nem könnyű, nem könnyű, de talán:
Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta

8:40 de.  
Anonymous Váriévi szerint...

Mivel vegetáriánus vagyok, ezért leginkább az Aranykaviár (t)ételei tetszettek, ha húsevő lennék, akkor biztos nagyon beleőrülnék, a választásba. De így egyszerű volt a helyzet.:)

8:41 de.  
Anonymous dalit szerint...

Nehéz egyet választani, de akkor legyen kistücsök citromos nyúlkolbásza.:)

Ha még egy, akkor meg a pászka bruchetta.

Sok sikert.

Dalit

8:42 de.  
Blogger Laura szerint...

Legyen a Costes, jól hangzik mind.

8:42 de.  
Anonymous oszekely szerint...

Rosensteinék mentás töltöttpaprikáját eddig még nem próbáltam. Talán majd itt!

8:42 de.  
Blogger Panni szerint...

azt hiszem a kacsamáj terrine a dérynénél, de a gefilte fisch is szimpi. vagy a kecskeragú csalánnal

8:43 de.  
Anonymous Wanvavoite szerint...

Nekem a Kistücsök "Harcsa halászlémártásban, kapros darával" tetszik :-)

Wanvavoite

8:44 de.  
Anonymous Levuska szerint...

Csirkemell zöldalmás-mustáros öntettel és salátával Baldaszti's módra

8:44 de.  
Blogger Moti szerint...

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

8:46 de.  
Blogger nana szerint...

a blogkóstoló a bodzahógolyó és a baldaszti's

8:47 de.  
Blogger LetKat szerint...

A Kistücsök citromos nyúlkolbásza keltette fel az érdeklődésemet! LetKat

8:48 de.  
Blogger Moti szerint...

Reggel van, reggeli előtt állok, most sült kolbászra ugranék. Pest-Budától a házi készítésű tokaji aszús sült kolábsz. Nyamm.

Délután pedig jó lenne egy kis csirkemell zöldalmás-mustáros öntettel, salátával Baldaszti's-tól. :-))

8:48 de.  
Blogger Árvai Krisztina szerint...

Gere Mandula hukája (vagymi?) és rántott disznósajt. Aztabetyármindenit :D

Kriszta

8:50 de.  
Blogger annamari szerint...

Nehéz a választás de talán a kacsamáj és marhalábszár terrine, rucola saláta, parmezánforgács összeállítás

8:54 de.  
Blogger hechicera szerint...

Nehéz választani, még hirtelen is! :-) De pl. a Mezzo felhozatalára tuti kíváncsi vagyok! a túrógombóc nekem mindig izgalmas dolog..
Hédi

8:55 de.  
Anonymous Beah szerint...

BALDASZTI's...mert friss, ötletes...csak szuper lehet! :)))

8:56 de.  
Anonymous andrea szerint...

a kapros nyári liba töltött káposzta, a huka burger (bármi is legyen az...) és a zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal

8:58 de.  
Anonymous patakimark szerint...

Most leginkább a Laci!Konyha!
Egyébként pedig nehéz választani :)

9:02 de.  
Anonymous medway szerint...

Szia Chili!
Így első körben rámennék a halakra :))
"Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta" (Costes)
"Melegen füstölt tokhal fekete kenyéren" (Arany kaviár)

9:02 de.  
Blogger Ágica szerint...

Így elsőre gazpacho, mentás bárányburger és bodza hógolyó lesz a menü :))

9:03 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Első körben a kapros liba töltött káposztát választanám, desszertek közül pedig a pisztácia mousse-t kóstolnám meg. _veni_

9:04 de.  
Blogger Márton Anikó szerint...

Foodmanager: Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal
Remekül hangzik és izgalmas ízvilág lehet :)
Anikó

9:05 de.  
Anonymous Kinga szerint...

Szinte mindegyik, de legyen a levendulás sajttorta rebarbarával.

9:06 de.  
Anonymous Szabó Aliz szerint...

Házi készítésű tokaji aszús sültkolbász

9:10 de.  
Anonymous dorkalorca szerint...

az arany kaviár pelmenyije (is) izgat nagyon. és a kistücsök.

9:11 de.  
Blogger ..::A_N_N_A::.. szerint...

A Viator sajnos egészen biztosan csalódás lesz. Sem a konyha, sem a vendégtér nem hozta a minimumot amikor meglátogattam őket. Pedig második esélyt is kaptak.

9:12 de.  
Anonymous Kóstoll-óó szerint...

Mint "kolbászbajnokot"a Litauszki és Csapody féle kolbászok tettek kíváncsivá.

9:16 de.  
Anonymous weebit szerint...

Ezt a Levendulás sajttorta rebarbarával -t nagggyon megkóstolnám

9:17 de.  
Blogger Farkas szerint...

Blogkóstoló, Giuseppe és Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta, és, és , és.....

Bara

9:17 de.  
Blogger meditful szerint...

Szása menüjét végig kóstolnám :)

9:19 de.  
Blogger Németh szerint...

A bodza hógolyó :o)))) de valójában minden tetszik! Zsófi

9:22 de.  
Blogger inyourroom szerint...

Baldasztitól bármi :) de föleg a kacsamellre vagyok kiváncsi, hogy miként használják a Ras-el-hanout keveréket (koriander, chili, jamaikai szegfübors, szerecsendió, szegfüszeg, gyömbér, bors, kardamom, paprika, római kömény, kurkuma). Fantasztikusan illatos, én imádom. Szerintem érdemes kipróbálni :)
SzBalázs

9:26 de.  
Blogger Ágnes szerint...

Borjú terrine füstölt csülökkel és vargányával, Zöldalmás tormakrém, langyos saláta "Czifray", imádom a zöld almát, kíváncsi lennék ezzel a párosítással.

9:28 de.  
Blogger Éva szerint...

Nagyon nehéz választani!!!! Csábító és az ízlelőbimbóimat csiklandozza a Pastrami tökfőzeléke pisztránggal, a töltikét is imádom!!!

9:33 de.  
Blogger Chef Chicken szerint...

Most éppen zsálya szezon van nálam, szóval, a zsályával füstölt zöldségek parifagyival. Jól hangzik, nem? :)

9:35 de.  
Blogger Andris szerint...

Hu a mindenit... Nekem a mentás bárányburger vitte a prímet, egy ilyet a héten mindenképp kell ennem :)

9:36 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

pacalcarpaccio, bár még soha nem ettem pacalt. F.Iza

9:43 de.  
Blogger Erika szerint...

Ohh micsoda felsorolás:) Nálam "befutó" a Kistücsök: harcsa halászlémártásban, kapros darával.

Erika

9:46 de.  
Anonymous moes szerint...

engem Szása húsos pelmenyije hozott lázba. meg a káptalantóti piac :)

9:52 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Mondjuk majdnem minden, de ilyen melegben talan a tokfozelek vagy a paszkas bruschetta. :)

Udv mindenkinek
Barbi :)

9:54 de.  
Blogger Szabina szerint...

Nálam elsőre: Csirkepaprikás túrógombócon sous vid csirkecomb falat paprikás krémes mártással, alatta kapros túrógombóc a nyerő! :) Szabina

9:54 de.  
Blogger Éva szerint...

Rajongok az orosz konyháért, és évek óta keressük a Nagy Napot, amikor végre Szásához mehetnénk, tehát: Szibériai tokhal kaviár mini blinire tálalva. Mont St. Michel Éva, mint régi kolléga:).

9:55 de.  
Anonymous Lainne szerint...

Rosenstein: Mentás töltött paprika!!!

9:55 de.  
Blogger Kataa szerint...

Szinte minden jöhetne, de a "Házi készítésű tokaji aszús sültkolbászt" mindenképpen megkóstolnám. Kataa

9:58 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Pest-Buda

Kemencés kenyérlángos: tojásos-kolbászos lecsós
imádnááááám:)
Varga Adri

10:03 de.  
Anonymous Gabriella szerint...

Szia!

Atya ég...minden!! De a pisztácia mousse (Costes) mindenképpen!

Gabriella

10:04 de.  
Blogger odibaby szerint...

nehéz választani.
talán a citromos nyúlkolbász és a házi készítésű tokaji aszús sültkolbász

10:13 de.  
Blogger Réka szerint...

Én a "Lassan sült malaccsászár ropogós bőrével, krémes kelkáposztán"-ra, de arra nagyon :)

10:16 de.  
Anonymous Morzsóka szerint...

Teljesen megkavarodtam. Mindegyiknél ohhh...ez. De lássuk a következőt. Ohhh....akkor inkább lehet, hogy ez. Vagy az előző?? Na most melyik???? Hát kb. így zajlott az olvasás. De talán a huka burger, (és az összes többi:)

10:18 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Arany Kaviár menü!
JJ.Mort

10:22 de.  
Blogger matyobaba szerint...

Szása 'Melegen füstölt tokhal fekete kenyéren' tételét mindenképpen megkóstolnám, de ennél biztosan nem állnék meg, annyi ígéretes falat van! :)

10:23 de.  
Anonymous Szülinapos szerint...

Vasárnap lesz a szülinapom:-), úgyhogy a Baldaszti's zöldalmás öntetű csirkéje után megengedhető a Costes pisztáciás csoki mousse-a:-)

10:24 de.  
Blogger Levente szerint...

Baldaszti's (a zöldalmás öntet őrület!!

Levente711

10:30 de.  
Blogger Beáta szerint...

Mivel fogalmam sincs mi az a töltike, mádili és huka biztosan ezeknek járnék utána először. Aztán szépen sorban a többinek...:)
Bea

10:30 de.  
Blogger Zazálea szerint...

mindegyiknél azt gondoltam, hogy ez, éppen ez!, míg a következőt el nem olvastam:o)
talán a Gustea Kulináris Élményműhely kínálata, azt végigenném szívesen:o)
www.zazalea.blogspot.com

10:35 de.  
Anonymous kazsuzsi szerint...

Hát az arany kaviár mindig nyerő, de a csalogány se hangzik rosszul! ott a helyünk, és hátha ajándék belépővel ;)

10:36 de.  
Blogger Zita szerint...

levendulás sajttorta... nyami...

10:37 de.  
Anonymous Hellóbébi szerint...

Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal, a Foodmanagertől - hátha valaki meg tudja nekem végre mutatni a köles élvezeti értékét... :)

10:38 de.  
Blogger panszky szerint...

Nálunk a Costes, Viator és a Foodmanager kínálata áll az első helyen, de bárcsak mindegyik beleférne... és a gasztrofilmek is jól hangzanak :-)

10:40 de.  
Anonymous jj szerint...

Legyen a citromos nyúlkolbász, de hát még vagy tíz versenyző lenne az első helyre, látatlanban...

10:42 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Olyan nehéz választani...talán a Lassan sült malaccsászár ropogós bőrével, krémes kelkáposztán. Üdv, Betti

10:43 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Lassan sült malaccsászár ropogós bőrével, krémes kelkáposztán Gusteau Kulináris Élményműhely)

ropogós bőőőőr....

Krip

10:43 de.  
Blogger Istvan szerint...

- Gefillte fish
- Csirkepaprikás túrógombócon sous vid csirkecomb falat paprikás krémes mártással, alatta kapros túrógombóc
- Füstölt harcsa tatár

ezek annyira, de annyira... :)

10:46 de.  
Blogger Réka szerint...

Szerintem MÁK bisztró - sült borjúláb!!! :)

10:48 de.  
Anonymous ilona szerint...

Szibériai Tokhal Kaviár mini blinire tálalva + Lassan sült malaccsászár ropogós bőrével, krémes kelkáposztán!

10:49 de.  
Blogger Hollósy Eszter szerint...

rose kacsamell Raz el Hanout fűszerkeverékkel és hideg kapros tökfőzelékkel! :)
Vagy ugyaninnen a zöldalmás-mustáros öntetes csirkét, vagy a mentás töltöttpaprikát..

10:50 de.  
Blogger Reni szerint...

Nekem a Costes desszertje ami a felsorolásnál nagyon-nagyon megtetszett! :} Szerintem imádnám.

Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab

10:51 de.  
Blogger Pflaume szerint...

Húúú, a bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával! nagyon jól hangzik...

10:56 de.  
Blogger Dániel szerint...

Csalogány 26 - Kecskeragu csalánnal (kicsit mondjuk wtf kategória)

10:56 de.  
Blogger Lacamondja szerint...

Mentás töltött paprika /borjúhús/....nem semmi:)

10:57 de.  
Blogger Moha szerint...

Nekem a rebarbarás eperkrémleves jöhetne, még akkor is, ha nincs nagy meleg!

11:02 de.  
Anonymous Lívia szerint...

A rebarbarás eper krémleves - Mezzo

11:05 de.  
Blogger Békalencse szerint...

Hali Chili!
A Déryné füstölt harcsa tatár ajánlata érdekesnek tűnik. Megkóstolnám K

11:05 de.  
Blogger Zizi szerint...

Számomra a Foodmanager ételei a nyerők, úgy látom ők képviselik a vega szekciót. :)

Szóval a sósat tőlük választom: Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal.

Az édeset pedig a Costestől: Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab - ez nagyon bejön már a neve alapján is. :)

11:06 de.  
Blogger Viktória szerint...

A TERV:
Először csak legeltetem az ízlelőbimbókat.
Kínzom magam, hogy mindent nem lehet.
Döntök, mert már megdöglök.
Ha pénteken megyek: Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal, mentás bárányburger…+ez+az
Ha szombaton megyek: Kapros tökfőzelék füstölt pisztránggal, Levendulás sajttorta rebarbarával...+ez+az
Ha vasárnap megyek: Kecskeragu csalánnal, Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta, Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab.
Rengeteg bor,sör,koktél aztán egy kis szundi a napernyő alatt, utána kiművelem magam a főzőiskolában…és kezdem, újra
V.

11:07 de.  
Blogger rozmaring szerint...

Füstölt harcsa tatár - na ez nagyon tetszik.
rozmaring

11:08 de.  
Anonymous agicsiga szerint...

Végre megkóstolhatnék egy igazi gefillte fisht, azzal kezdeném. Aztán összehasonlítanám az összes kacsa- és libamáj terrinet. Útközben citromos nyúlkolbászt rágcsálnék, és biztos, hogy kipróbálnám a pacalcarpacciot is. Desszertnek a szibériai tokhal kaviáros falatkákat választanám. Szép nap lenne. :)

11:11 de.  
Blogger aarkus szerint...

Nálam a Costes gazpacho és pisztácia mousse a nyerő. Biztosan a meleg miatt.

11:16 de.  
Blogger Zsuzsi szerint...

Zsuzsi szerint..:)

Levendulás sajttorta rebarbarával

Imádom a sajttortát..Ez minden bizonnyal különleges..

11:17 de.  
Anonymous zsanka szerint...

Foodmanager-összes:)) De ha választani kell, tőlük leginkább a zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal. VAGY a bodzahógolyó:))

11:17 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

A magyar tokhal kaviárra nagyon kiváncsi vagyok, mini blinin tálalva! :-)

Zsuffa

11:17 de.  
Blogger Dóra szerint...

Részemről a Baldaszti's csirkéje (csirkemell zöldalmás-mustáros öntettel és salátával)... nyamm,
bár amúgy is imádom a helyet :)

11:18 de.  
Blogger Zsuzsi szerint...

Zsuzsi szerint..:)

Levendulás sajttorta rebarbarával

Imádom a sajttortát és ez elég felturbózott változatnak hangzik..

11:18 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Hú ez a rose kacsamell Raz el Hanout fűszerkeverékkel és hideg kapros tökfőzelékkel igen jól hangzik!!

Rori

11:28 de.  
Blogger Colors in the Kitchen szerint...

Én a Kistücsökre vagyok kíváncsi. Azon belül a kettő közül bármelyik fogásra :)

11:30 de.  
Blogger HKHKHK szerint...

Bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával -nyalóka :) ha egy kívánságom lehetne, szeretném bármelyik tetszőleges menüt végigfőzni a cheffel, az aztán élmény lehet..

11:31 de.  
Blogger Ági, aki főz szerint...

Mezzo és pofa!

11:34 de.  
Blogger Őzi szerint...

Füstölt harcsa tatár első blikkre a legizgibb. Erdeivad

11:41 de.  
Anonymous kaminer szerint...

hirtelenjében a citromos nyúlkolbász. de mindegyiket megkóstolnám:)

11:44 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

csalogany 26-mert mindig kimaradok belole...R&J

11:47 de.  
Anonymous macsek szerint...

A pacalcarpaccio kihagyhatatlan:D na meg a sóskaramellnyalóka. Desszertnek pedig egy kis citromos nyúlkolbász:)

11:50 de.  
Anonymous Névtelen szerint...

Mint édességfüggő és levendulaimádó: levendulás sajttorta rebarbarával (Viator)..

Üdv:
chebrainne

11:51 de.  
Anonymous t3v, az okostojas szerint...

blogkóstoló és bodzahógolyó. kár, hogy szombatra már van programom, de van vasárnap is :)

12:06 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Mondjuk majdnem minden, de ilyen melegben talan a tokfozelek vagy a paszkas bruschetta. :)

Udv Mindenki

Barbi

12:07 du.  
Blogger lumina szerint...

Mentás töltött paprika!

12:32 du.  
Blogger Kati szerint...

No én is felsorolom:

Citromos nyúlkolbász

A dilis Mádili

Levendulás sajttorta rebarbarával (bár egy jó sajttorta mindennel jó, no de levendulával?)

Kecskeragu csalánnal

és a tokhal kaviár

12:39 du.  
Anonymous vinivivi szerint...

Levendulás sajttorta rebarbarával !!

12:46 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Baldaszti's:Csirkemell zöldalmás-mustáros öntettel és salátával

robull@citromail.hu

12:47 du.  
Blogger forktofork szerint...

Marmorstein pékség kenyerei

12:53 du.  
Blogger forktofork szerint...

Mezzo + Marmorstein kenyerek
Miki

12:55 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Rosenstein-Mentás töltött paprika
Baldaszti's-Csirkemell zöldalmás-mustáros öntettel
Costes-Pisztácia mousse
Nóri

12:58 du.  
Blogger szilvi szerint...

Sok féle (t)ételt megkóstolnék ezek közül, de leginkabb a rose kacsamellet hideg kapros tökfőzelékkel! Nyamm
(Szilva)

1:09 du.  
Blogger anna szerint...

Nekem Baldaszti, Déryné, és a káptalantóti piac mert itt jó (l)enni!!!!!

1:13 du.  
Blogger Felhőlány szerint...

Szia!

Én a Foodmanager menüjét (is) szívesen végigkóstolnám... :)

1:13 du.  
Blogger Zsófi szerint...

Tök vonalon futok :-)
A kapros tökfőzelék izgalmas párosításnak hangzik a füstölt pisztránggal (Pastrami) és a rose kacsamellel (Baldaszti's) is.
Desszertnek pisztáciamousse és/vagy bodzahógolyó ...

1:14 du.  
Blogger kemal szerint...

pacalcarpaccio

1:15 du.  
Blogger Péter szerint...

kapros nyári liba töltött káposzta :)

1:17 du.  
Blogger GL szerint...

a Kistücsök citromos nyúlkolbásza illetve a Laci!Konyha! mentás burgere hangzik nagyon csábítónak

1:44 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Arany Kaviár...főleg Szása pelmenyije!!! Üdv: V.Andi75

1:48 du.  
Blogger Cukroskata szerint...

Pastrami. pastrami szendvics

1:52 du.  
Anonymous kőleves szerint...

citromos nyúlkolbász!

2:22 du.  
Blogger fevi szerint...

Rebarbarás eperkrém leves, Limara finomságai. Blogkostoló minden mennyiségben. Csokigyártás!

2:30 du.  
Anonymous Móni szerint...

a tokaji aszús sült kolbász leginkább,
de a többi is:)

2:44 du.  
Blogger csuti blogja szerint...

a marinált sóska, no meg az örök kedvenc Csalogány...ha pedig ott leszek, akkor mindent végig kóstolok:-)
szép napot, beacsuti

2:49 du.  
Anonymous VéBé szerint...

A vegetáriánusokat különösebben nem kényeztetik, pedig ilyen hőségben tapasztalatom szerint még a megrögzött húsevők is szívesen választanak könnyű zöldséges fogásokat. Ahogy látom a Foodmanager az én helyem, a zsályával füstölt zöldségeket és a paradicsomfagylaltot is biztosan megkóstolom.

3:06 du.  
Blogger Andi szerint...

kecskeragu csalánnal-érdekesen hangzik, és ha a Csalogány készíti, akkor biztosan finom is :) Vigassy Andi

3:08 du.  
Blogger pelogi szerint...

Nekem a pastrami szendvics mindenképp.

Pelogi

3:28 du.  
Blogger egytunder szerint...

Pastrami :
Kapros tökfőzelék füstölt pisztránggal
Ivett

3:35 du.  
Blogger Peter szerint...

huhh, nehéz... a citromos nyúlkolbász lesz az, asszem.

4:17 du.  
Anonymous rajsli emese szerint...

a káptalantóti piacra eddig csak készültem, de lám, akkor helybe jön. és a tökfőzelékre vagyok kíváncsi, sajnos úgy senki se tudja, mint amilyenre a megboldogult nagyanyám:(

4:22 du.  
Blogger Judit szerint...

Hú, de nehéz a választás! Talán leginkább a borjú terrine füstölt csülökkel és vargányával, zöldalmás tormakrém, langyos saláta "Czifray" érdekel.

4:27 du.  
Blogger Réka szerint...

Részemről a zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal a nyerő:)

4:30 du.  
Blogger Seró szerint...

Engem ez fogott meg: Lassan sült malaccsászár ropogós bőrével, krémes kelkáposztán

4:33 du.  
Anonymous Cottonmouth szerint...

Kacsamáj és marhalábszár terrine, rucola saláta, parmezánforgács
Ilyet kérek szépen, és még sok mást is!

4:48 du.  
Blogger Kriszta szerint...

Levendulás sajttorta rebarbarával

5:11 du.  
Blogger gycaa szerint...

Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta - fincsi lehet

5:27 du.  
Anonymous stgabi szerint...

Részemről majdnem mindet, de mivel egyet lehet választani ,hát legyen aaaa ... bodzahógolyó sós karamell nyalintással :) stgabi

5:29 du.  
Blogger Gabi szerint...

Orosz, orosz, orosz! Kaviáros blini. :)

5:29 du.  
Blogger Vianne szerint...

Hűű...
Levendulás sajttorta rebarbarával
és a Foodmanager teljes menüsora...

5:33 du.  
Blogger V szerint...

Kecskeragu csalánnal...

5:55 du.  
Anonymous Gamaal szerint...

Leginkább minden:-D
Baldaszti's
rose kacsamell Raz el Hanout fűszerkeverékkel és hideg kapros tökfőzelékkel
és Costes, Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab

6:15 du.  
Blogger Hindels szerint...

Levendulás sajttorta rebarbarával. Ma egész nap rebarbara után futkostam a piacon és egy darab sem volt. Tökéletes gyógyír lenne a piac okozta szomorúságra! :)

6:23 du.  
Blogger Kerek Ági szerint...

MÁK bisztró
marinált szaibling sóskával

6:28 du.  
Blogger totha4 szerint...

A Costes menüje nagyon-nagyon érdekelne, kivétel nélkül mind a négy ételt megkóstolnám...

6:52 du.  
Blogger csuki szerint...

nekem a Baldaszti's zöldalmás mustáros öntet csavarta el a fejem :)

7:07 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Pacalcarpaccio :o)

Daniella

7:36 du.  
Blogger koobe szerint...

A mentás bárányburger és a Kistücsök nyúlkolbásza.

ziz

7:40 du.  
Blogger Katus szerint...

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

7:55 du.  
Blogger Katus szerint...

Costes: Kacsamáj és marhalábszár terrine, rucola saláta, parmezánforgács

7:57 du.  
Blogger TtTtTtT szerint...

Kecskeragu csalánnal!

8:00 du.  
Blogger Krassóy Mónika szerint...

Libamáj-terrine zöldalmával... hmmm

8:13 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Rántott disznósajt jakabkagylóval, popcornnal, Verjus mártással és szőlőmag olajjal

suzy9

8:15 du.  
Anonymous Ney Judit szerint...

Costes (Michelin, Millenáris, Miguel)

Andalúz gazpacho, saját köretével

Kacsamáj és marhalábszár terrine, rucola saláta, parmezánforgács

Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta

Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab

8:17 du.  
Blogger Bálint szerint...

Pacalcarpaccio - without doubt
batyus

8:21 du.  
Anonymous eticsiga szerint...

Előételnek házi készítésű tokaji aszús sültkolbász és libamáj terrine zöldalmával, főételnek házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta. Desszertnek rebarbarás eper krémleves és bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával. És akkor aznap megint annyi lenne a diétának.

Eszter

8:23 du.  
Anonymous eticsiga szerint...

Előételnek házi készítésű tokaji aszús sültkolbász és libamáj terrine zöldalmával, főételnek házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta. Desszertnek rebarbarás eper krémleves és bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával. És akkor aznap megint annyi lenne a diétának.

Eszter

8:24 du.  
Anonymous Szandra szerint...

Gefillte fisch és levendulás sajttorta. Ezeket (is) nagyon megkóstolnám!

8:29 du.  
Blogger Sáfrány szerint...

Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta

Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab

8:36 du.  
Anonymous Viktor szerint...

MÁK Bisztró mindörökké!!

Viktor

8:45 du.  
Anonymous dorottya szerint...

Arany Kaviár (Szása nagyon tud ám oroszul!) Szása húsos pelmenyije Szibériai Tokhal Kaviár mini blinire tálalva Melegen füstölt tokhal fekete kenyéren.... mert kiváncsi vagyok az új kaviárjára is, csak párszor volt alkalmam ott enni, de az egyik kedvence helyem!!! De a Baldaszti's sem lehet semmi, azt múlt héten próbáltuk és nagyon jó........pedig féltem, hogy túl procc lesz, de remek konyha és remek szervíz is.

8:45 du.  
Anonymous dejólennenyerni szerint...

Rosenstein!!! egyszer ennék már egy igazi gefillte fisht, hogy megtudjam milyen a jó. eddig csak felejthetőket ettem.....

8:48 du.  
Anonymous PsyZsuzsi szerint...

Nekem a "Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta" tetszett meg elsőre, éljen a hal!

PsyZsuzsi

8:54 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

A marinált szigetközi pontyot szeretném most leginkább!
Zuzka

8:57 du.  
Anonymous Bindzso szerint...

Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem Déryné túrógombóca :D

8:58 du.  
Blogger Nice pix szerint...

Glaszírozott kacsazúza és nyelv, házi nudlival és sültpaprikahabbal erre kivancsi lennek

9:31 du.  
Blogger Rossamela szerint...

zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal

kecskeragu csalánnal

levendulás sajttorta rebarbarával

9:32 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Levendulas sajttorta rebarbaraval es kivancsi lennek a zoldalmas tormakremre is.
hanga

9:40 du.  
Blogger Fruci szerint...

Teljesen felcsigáztál a zöldalmás csirkével, a rose kacsamellel és a tökfőzelékkel nyaaaaammmmm - Baldaszti's !!!!!!

9:42 du.  
Blogger Eszter szerint...

Mindegyik nagyon jól hangzik, de leginkább a Foodmanager ételeire vagyok kíváncsi.
Bazsalikomos zöldborsó és répafőzelék grillezett padlizsánnal
Bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával

Németh Eszter

9:42 du.  
Anonymous pajsz szerint...

hmm, minden, de elsokent Pászka bruscetta

9:43 du.  
Blogger Barbara szerint...

Szása húsos pelmenyije
és nagyon örülök, hogy jönnek a "káptalantótiak" (is) :))

9:50 du.  
Blogger Erika szerint...

Bodza hógolyó mogyorós sóskaramell nyalókával (Foodmanager) !!!

10:02 du.  
Anonymous Judit szerint...

Zsályával füstölt tavaszi zöldségek köles salátával és paradicsomfagylalttal - ez a legcsábítóbb!

10:08 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Egy dessterttel indítanék. Viator, levendulás sajttorta rebarbarával. Izgalmas kombináció.

nemethemi

10:35 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

inkább az a kérdés, milyen sorrendben ...

Andalúz gazpacho, saját köretével
Kacsamáj és marhalábszár terrine, rucola saláta, parmezánforgács
Házilag sózott lazac, narancs és édeskömény saláta
Pisztácia mousse, konfitált cseresznye, fehér csokoládé hab
legyen a Costes! fj

10:38 du.  
Blogger Anita szerint...

Zöldborsó és répafözelék.

10:41 du.  
Blogger Ilona szerint...

SZia !

Arany KAviár, és Rosenstein.

H. Ilona

10:47 du.  
Anonymous Névtelen szerint...

Laci!konyha mentás bárányburger
Kistücsök - annyi jót hallottam róla: harcsa kapros darával
Costes: andalúz gazpacho
V. Andrea

10:58 du.  
Anonymous Miklós szerint...

Déryné, túrógombóc!!!!

11:01 du.  
Anonymous JuditGy szerint...

rose kacsamell a Baldaszti's-ból, az nagyon érdekel!!!!

11:04 du.  
Blogger Dániel szerint...

a mentás bárányburger

11:19 du.  
Blogger Erika szerint...

Az eklektikus "Rántott disznósajt jakabkagylóval, popcornnal, Verjus mártással és szőlőmag olajjal"

11:24 du.  
Blogger Moira szerint...

Végigkóstolnám az öszeset, de ha választani kell, akkor a rose kacsa, mert még kamaszként láttam egy fűszerekről szóló könyvben ezt a fűszerkeveréket és azóta is izgatja a fantáziámat,milyen lehet. :-)
Moira

11:33 du.  
Blogger gyurka szerint...

Hetek óta epekedem egy kis citromos nyúlkolbász után... :) De tényleg!

11:48 du.  
Blogger Halász Zoltán szerint...

Kacsamáj és marhalábszár terrine, rucola saláta, parmezánforgács

HöZö

11:50 du.  
Blogger Halász Zoltán szerint...

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

11:50 du.  
Blogger Fondantina szerint...

Szia,
Én Kolozsváron vagyok egyetemista, Kommunikáció és PR szakon és a szakdolgozatom témája a A gasztroblogok és a vendéglátóipari PR kapcsolatának elemzése. Ennek az elkészítéséhez szeretném kérni a segítséged. Egy online kérdőívet kellene kitölteni (10 kérdés). Ezekre lenne jó, ha minél részletesebben válaszolnál. A kérdőív ezen a címen érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/457802771/1/
Előre is köszönöm a segítséget.

3:42 du.  

Neked is van véleményed?

<< Főoldal