A vacsora
A sorsolás tegnapelőtt este megtörtént, nem másutt, mint Lyon-ban, a gasztronómia fővárosában.
Aki közreműködött: Nicolas Le Bec, két Michelin-csillagos, zseniális séf, akit a szakma az egyik legtehetségesebb művelőjeként tart számon a kulináris világ –nemhiába, konyhája kiváló, ételeit magam részéről feltétlenül a legjobb élményeim közé ezennel felveszem (beszámolók jönnek)
A sorsolás négy szakmabeli tanú jelenlétében zajlott, Nicolas-t arra kértem, hogy tetszőlegesen mondjon nekem egy számot 1 és 293 között (a jelentkezőket előtte beszámoztam, nem érkezési sorrend szerint, hanem összevissza). A fotók sajnos nem sikerültek jól, elnézést, de késő, sötét és túl jó hangulat volt.
A 8-as szám hozott szerencsét KOSZTI-nak, aki január 22-én írt nekem e-mailt, és aki Péter, Laura és Gábor társaságában jön hozzám. Gratulálok és sok szeretettel várlak Benneteket! Jelentkezem e-mailen, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.
Aki közreműködött: Nicolas Le Bec, két Michelin-csillagos, zseniális séf, akit a szakma az egyik legtehetségesebb művelőjeként tart számon a kulináris világ –nemhiába, konyhája kiváló, ételeit magam részéről feltétlenül a legjobb élményeim közé ezennel felveszem (beszámolók jönnek)
A sorsolás négy szakmabeli tanú jelenlétében zajlott, Nicolas-t arra kértem, hogy tetszőlegesen mondjon nekem egy számot 1 és 293 között (a jelentkezőket előtte beszámoztam, nem érkezési sorrend szerint, hanem összevissza). A fotók sajnos nem sikerültek jól, elnézést, de késő, sötét és túl jó hangulat volt.
A 8-as szám hozott szerencsét KOSZTI-nak, aki január 22-én írt nekem e-mailt, és aki Péter, Laura és Gábor társaságában jön hozzám. Gratulálok és sok szeretettel várlak Benneteket! Jelentkezem e-mailen, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.
A vacsora menüjét természetesen itt is meg fogom osztani.
15 hozzászólás:
Gratulálok Koszti!
Mázlista!:-)))))
Én is gratulálok!
Gratulálok és egy ici-picit irigykedem is! Na jó, nagyon.:)))
Nem hiszem el, a 8-ast húzta a francia cuisinier??? Hát az pedig pont az én szerencseszámom, kár, hogy nem az én nevem társult hozzá :-(
Jó mulatást az estéhez!
Gratulálok! És nagyon írigykedem!:)Jó szórakozást!Erika
nyina
13:51
nem mi nyertük a vacsit
nyina pasija
13:53
nem meglepő
nyina
13:53
én szomorú vagyok
nyina pasija
13:53
aha
13:53
hát
13:54
nemtom
13:54
elmegyünk vmi jó étterembe helyette
nyina
13:54
édes vagy
Kedves Chili!
OFF, de életbevágó! Megfőztem tavaly a Tom Kha gai levesedet, bár szerényebb fűszerezéssel, de így is menthetetlenül beleszerettünk.
Most fáradságos úton (elég messze lakom Bp-től) beszereztem a kaffir lime levelet, galangagyökeret meg a citronellát (citronádot?), és fagyasztanám, csak nem tudom, kell-e blansírozni előtte, vagy csak simán sutty a fagyasztóba?
Segítségedete előre is köszönöm: Lili
hej, ha én is közt(ük)etek lehetnék! gratula Kosztinak!
Nagyon irigy vagyok, de valahogy majd túl leszek rajta. A nyertesnek sok szeretettek gratulálok, Neked pedig további sok sikert és minden elképzelhető jót kívánok.
echo, es koszti egyenest lyonban kostolhat ch&v foztet?! hohoooo :)
Gratulálok a szerencsésnek! Várom majd a beszámolót mindkét féltől!!! :)
Lili, ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Nem, nem kell blansírozni, mehet a mélyhűtőbe, ahogy van!
nem, kosztiék sajnos nem lyon-ban, hanem budapesten lesznek vendégül látva:) és sajnos nem nicolas le bec főz nekik, pedig azzal nagyon jól járnának..azért majd igyekszem
Köszönöm, akkor jól döntöttem!
Nagyon tetszik, amit csinálsz, kívánok sok-sok sikert a jövőre nézvést!
Üdv: Lili
úristen!egy michelin csillagos szakács éttermében ikea képek vannak a falon?! úgy látszik csak a főzésben igényes....
doppio
doppio, hogy Te miket észre nem veszel:) öszintén szólva, Nicolas Le Bec-nek olyan a konyhája, hogy egyetlen percig eszembe sem jutott, hogy vajon a kép honnan van, ez annyira nem volt ott releváns..egyébként éppen átalakítják a helyet és a design-t, lehet, a képeket is lecserélik. ha nem, én akkor igy megyek:)
Neked is van véleményed?
<< Főoldal