szombat, november 19, 2011

Wamp Spájz & Randevú

A november 26-27-i WAMP Spájz keterén belül gasztronómiai rapidrandira hívunk benneteket, ahol 3-3 percben bármilyen kérdést feltehettek nekünk, vonatkozzon az receptre, étteremre, vagy bármi másra, amire kíváncsiak vagytok tőlünk.

A következő bloggerinák (és egy szem kakas) fogunk ott ülni, és várni benneteket: Fűszer és Lélek, Lila Füge, Dolce Vita, Édesem, Világevő, és magam

Időpont: 2011. November 27., vasárnap, 15.00 óra

Helyszín: Millenáris, B épület

November 26-27-én a hagyományos WAMP átadja a helyét a WAMP Spájznak. A kézműves gasztronómiai vásár olyan lesz, mint a jól ismert design vásár, csak éppen gasztronómiai termékekre hangolva: olyan kézművesek és kereskedők árulják majd termékeiket, akik nem csak a minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, hanem fontosnak tartják, hogy termékeik arculata és ötletessége is felkeltse a vásárlók érdeklődését.

A WAMP Spájz kamrapolcait csokoldék, trüffelek, bonbonok, sütemények, lekvárok, chutney-k olívaolajak, borok, párlatok, különleges szakácskönyvek, sajtok, felvágottak, kávék és teak töltik majd meg. A vásár a WAMP designszemléletéhez hűen stylistok keze nyomát is hordozza: az egyes "kamrapolcokat" stylistok rendezik be az adott polc temaitkáját követve.

Lesznek ezen kívül workshopok, pl. bonbonkészítés, csokoládékóstolás és szusikészítés témájában is, részletek a Wamp honlapján.

Ráhangolódás végett pedig nézzétek meg ezt a ZSENIÁLIS kisfilmet.

Címkék: