Esemény: Bock Márton-napi libavacsora a Peppers! étteremben
"Aki
Márton-napon libát nem eszik, újbort nem iszik, az egész évben
éhezik-szomjazik."
Ez a mottója a november 12-i
Bock Márton-napi libavacsorának, amelyen nagyon sok szeretettel várunk
mindenkit. Volt szerencsém a tavalyi vacsorán is részt venni, ez egy sok-sok
éve, hagyományosan megrendezett esemény, számos visszatérő vendéggel, kiváló
ételekkel, szuper hangulattal, és természetesen Bock József borásszal és a
csodás boraival.
Bock Marcell pezsgő, Porta Géza rozé 2015, Szent Márton bor 2015, Porta Géza selection 2012 és Cabernet Franc selection 2011 – az idei vacsorának többek között ezek lesznek a főszereplői.
Bock Marcell pezsgő, Porta Géza rozé 2015, Szent Márton bor 2015, Porta Géza selection 2012 és Cabernet Franc selection 2011 – az idei vacsorának többek között ezek lesznek a főszereplői.
Az ételekről a Peppers!
Étterem új séfje, Maráczi Imre gondoskodik, a büféasztalon többek között liba consommé portóival,
libamáj pástétom birsalmasajttal és briós chips-szel, valamint konfitált
libacomb aszalt fügével
szerepel. (Tavaly a libacomb egészen zseniális volt, és a húsok itt általában
amúgy is kiemelkedően jók).
Időpont: 2015. november 12., 19:00
Helyszín: peppers! Mediterranean Grill
Budapest Marriott Hotel, V. ker. Apáczai Cs.J. u. 4.
Ár: 13
300 Ft/ fő, amely magába foglalja a vacsorát, a borkostolót, ásványvizet és a
6%-os szervízdíjat
Asztalfoglalás:
+36 1 737 7377
Nagyon
sok szeretettel várunk mindenkit!
Én az
eseményen vendégként, illetve háziasszonyként leszek jelen, továbbá az ételek
között fog szerepelni a kedvenc őszi-téli levesem, a birsalmás libaleves, amelyet a séf a receptem alapján fog elkészíteni:
(x)
1 hozzászólás:
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Neked is van véleményed?
<< Főoldal