kedd, december 13, 2016

ELKÖLTÖZTEM! Mostanól a chiliesvanilia.hu oldalon találtok meg


Kicsit fájó szívvel, de annál nagyobb izgalommal és örömmel jelentem be, hogy a blog mai nappal elköltözött. Az új cím: CHILIESVANILIA.HU, mostantól itt találtok meg, nagyon sok szeretettel várok mindenkit!

Az első posztot ezen a blogon 2005. szeptember 2-án írtam, az utolsót pedig ezek szerint 2016. december 13-án. A két dátum közötti több, mint tizenegy évben annyi minden történt, hogy azt össze sem lehet pár sorban foglalni, egyszer, majd öregkoromban remélem, megírhatom az emlékirataimban.

Ennyi idő után itt volt az ideje, hogy a blog új ruhát és szép formát kapjon, leginkább azért, hogy a többszáz rajta található receptet sokkal jobban tudjátok használni. Ezzel is szeretném megköszönni az évtizednyi szeretetet, sok visszajelzést és az olvasói hűségeteket. Az új struktúra áttekinthetőbb, könnyebben kereshető, bízom benne, hogy szeretni fogjátok.

Az összes recept átkerült az új oldalra, de egy ideig még ez is élni fog, hogy aki ritkábban jár erre, az is értesüljön az új címről, aztán automatikusan átirányítjuk majd a linket.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki a kezdetektől fogva követi a receptjeimet, és azoknak is, akik később csatlakoztak a Chili&Vanília olvasói táborához.

Itt találtok meg a jövőben:

Új blog: chiliesvanilia.hu
Facebook oldalam
Instagram oldalam
Email: chiliesvanilia(kukac)gmail.com

Köszönök szépen mindent, várlak benneteket az új helyen!