2. Ajándékozni a konyhámból:
3. Ajándékozni mások konyhájából:
Johanna csoko-mokka likőrje (már régebben is ajánlottam. Jaj, ha lenne még időm és helyem a bőröndben, de megcsinálnám..)
(Recept gyorsfordítása:2, 5 dl erős eszpresszó kávét felmelegíteni két rúd fahéjjal és 5 dkg barna cukorral. Fél órát állni hagyni. 6 tojássárgát vízgőz fölött habosra keverni 10 dkg barna cukorral. Levenni a tűzről, hozzáadni 2 ek kakaóport, a kávét, 1, 25 dl tartós tejet, 2 dl sűrített tejet és 1,25 dl whisky-t. Sterilizált üvegekbe tölteni (recept szerint kb. 1,5l és 6 hónapi áll el).
Rozmaringos só (Kalyn’s Kitchen)
Azt nem lehetne, hogy mindezt azok olvassák, akik most nekem keresik lázasan az ajándékokat? (Különös tekintettel a japán séfkésre.) Na jó, komolyra fordítva a szót, meglepő módon ebben a műfajban nagyon kellemes a Nők Lapja Konyhájához fűzött kicsi füzetke Stahl Judittól. Az új könyvéből tallóz ajándékozható konyhai termékeket.
VálaszTörlésjavaslok némi ráutaló magatartást:)
VálaszTörlésKöszi az utolsó percben jövő ötletet a csokis likőrre. Családnak nagyon tetszett :)
VálaszTörlés